Anastasija Ražnatović, često opisivana kao jedna od najelegantnijih pjevačica, nije uvijek imala besprijekornu figuru. Postojalo je vremena kada je njezina prehrana bila daleko od idealne, što je rezultiralo brzim povećanjem težine od čak 20 kilograma. Tadašnji period bio je vrlo stresan za Anastasiju, te je često pronalazila utočište u hrani.

U nedavnom razgovoru, ova talentirana pjevačica podijelila je svoje iskustvo i napor uložen u skidanje viška kilograma kako bi postigla svoju željenu tjelesnu formu. Ovaj zahtjevan put trajao je dvije do tri godine, a Anastasija, koja je inače poznata kao kći poznate pjevačice Cece Ražnatović, pokazala je iznimnu odlučnost u izboru svojeg životnog stila, što se odražava i u njezinom prehranjivanju.

Tijekom adolescencije, Anastasija se suočavala s emocionalnim izazovima i koristila hranu kao način da se nosi s tim stresom. To je rezultiralo znatnim povećanjem tjelesne težine od čak 20 kilograma. Ova promjena potaknula ju je na ozbiljan pregled njezinih prehrambenih navika i odlučnost da postigne besprijekoran izgled.

U svom izvješću, Anastasija otkriva da je usvojila zdravije prehrambene navike tako što je eliminirala nezdravu hranu iz svoje prehrane i vodila računa da ne propušta obroke. Njezina prehrana sada se temelji na kuhanim jelima, dok se uglavnom suzdržava od brze hrane iz restorana.Kad god osjeti žudnju za slatkim, Anastasija se trudi da kompenzira unos kalorija kroz intenzivne vježbe kako bi brzo sagorjela višak. Održavanje redovite tjelesne aktivnosti ključno je za postizanje željenog tjelesnog izgleda.Što se tiče njezine prehrambene rutine, Anastasija Ražnatović slijedi sljedeći plan:

  • Za doručak, imate mogućnost biranja između dviju zdravih opcija. Prva opcija uključuje zdjelu zobenih pahuljica prelivenih svježim crvenim voćem, dok je druga opcija porcija jaja kuhanih s raznim povrćem.
  • Za ručak, možete si priuštiti porciju pečenog brancina uz svježu zelenu salatu.
  • Večernji obrok sastoji se od ukusnog pirea od bundeve.

Anastasija također dijeli koristan savjet za kontroliranje osjećaja gladi: kad osjetite napadaj gladi, pokušajte popiti čašu vode s limunom, što će vam pomoći da se brže osjećate siti.

Preporučujemo