Mi ljudi smo veoma zanimljiva bića koja u isto vrijeme vjerujemo u misticizam i sujevjerje, a takođe i kategorički to odbijamo i negiramo jer smo takođe i logička bića. Astrologija takođe ima svoje uporište i u sujevjerju a u istom vrijeme ima i naučno uporište, ali da li se može proricati sudbina putem astrologije. Ovo su veoma zanimljiva pitanja koja u svakom slučaju zagolicaju maštu svima nama.

Koncept nestalne i nepostojane prirode života univerzalno je priznata ideja. Stalno se podsjećamo koliko život može biti prolazan i kako se može prekinuti u bilo kojem trenutku. Unatoč tome, bilo je povijesnih društava koja su imala optimističan pogled na koncept života. Uveli su ideju reinkarnacije, gdje pojedinci nakon svoje fizičke smrti kreću na novo putovanje. Iako islam i kršćanstvo vjeruju u zagrobni život u kojem se pojedinci nagrađuju ili kažnjavaju, nekoliko kultura na Istoku ima duboko ukorijenjeno vjerovanje u koncept reinkarnacije, koji je usko povezan s konceptom karme.

Iako se obično povezuje s indijskom tradicijom, koncept reinkarnacije nije isključiv samo za tu kulturu. Vrijedno je napomenuti da ovaj fenomen nije ograničen na ljudsko ponovno rođenje, već može uključivati ​​i reinkarnaciju životinja ili biljaka, bez ikakvog sjećanja na prošle živote. Naš fokus danas je na karti koju koriste stručnjaci u području reinkarnacije. Njegov primarni cilj je identificirati trenutni stadij reinkarnacije pojedinca i kako se to usklađuje s njegovim posebnim crtama osobnosti. Točnije, istražit ćemo značenje i karakteristike povezane s brojem jedan na ovoj karti, a koji je određen godinom rođenja.

Mora se naglasiti da se ovaj određeni sustav vjerovanja razlikuje od drugih običaja, poput numerologije ili sličnih ideologija. Na temelju podataka iz gornje tablice, oni koji pripadaju početnoj skupini okarakterizirani su kao dobrodušni i promišljeni pojedinci. Međutim, unatoč njihovoj ljubaznoj naravi, imaju predispoziciju za tvrdoglavost i nelagodu. Nailaze na prepreke kada se pokušavaju prilagoditi nepoznatim okolnostima i radije se bave stabilnim profesijama koje mogu organizirati i kojima mogu upravljati kroz složeno planiranje. Iako žude za intimnošću i nježnošću, njihovo je emocionalno stanje podložno fluktuacijama i skloni su suzdržanom ponašanju u romantičnim vezama.

Preporučujemo