Dragan Stojković Bosanac, poznat širom Balkana, ističe se kao jedan od najistaknutijih pojedinaca u muzičkoj industriji. Već nekoliko godina unazad, Stojković aktivno učestvuje kao član žirija u popularnom muzičkom takmičenju, Zvezde Granda. Pored toga, njegova višedecenijska karijera obuhvata uloge harmonikaša, kompozitora i producenta.

Krajem 1970-ih, Dragan Stojković napustio je Sarajevo i preselio se u Beograd kako bi nastavio svoje studije. Po dolasku, suočio se s mnogim izazovima koje nosi početak samostalnog života. Kako bi prebrodio početne teškoće, zajedno sa suprugom, boravio je kod njenog ujaka.

 

Nakon nekog vremena, Stojković je odlučio otputovati u Ameriku radi posla, dok se njegova supruga Dunja preselila kod njegovih roditelja koji su došli iz Konjica. Porodica Stojković je svojim trudom i radom postepeno sticala vredno imanje na Bežanijskoj kosi. Iako su se njihova deca osamostalila, često posećuju roditelje kako bi uživali u majčinim ukusnim specijalitetima. Dom porodice Stojković odražava njihovu umetničku i estetsku stranu. Unutar njega možete pronaći različite umetničke slike, dekorativne detalje i cveće koje Dunja brižljivo neguje. Slobodno vreme članova porodice obično se provodi u prostranoj blagovaonici ili udobnom dnevnom boravku, gde dominira crna kožna garnitura.

 

Pored toga, Dragan Stojković više voli da svoje slobodne trenutke provodi u lepo uređenom dvorištu, koje je zaštićeno visokom belom ogradom od znatiželjnih pogleda stranaca. Ovde može uživati u miru i tišini, daleko od očiju javnosti.Takođe, čini se da ovaj poznati muzičar preferira da svoje slobodno vreme provodi u lepo uređenom dvorištu kuće. Porodica Stojković je posvećenim radom i predanim zalaganjem stekla vrednu imovinu na Bežanijskoj kosi.

Preporučujemo