Junus Emre Dogan, mladić iz Alanje, postao je prava atrakcija na društvenim mrežama zbog svog preslatkog vida života “Turčina u Srbiji”. Preselio se u Beograd iz ljubavi prema Mileni, a nedavno je podelio turski narodni lek za bolove u grlu koji je naišao na veliko interesovanje.Turski narodni lek za grlo: Pravi se jednostavno i brzo, a sve sastojke već imate kod kuće

Ovaj turski bloger oduševio je svoje pratioce objavom recepta za čaj koji pomaže kod bolova u grlu. Sastojci su jednostavni i dostupni svima – đumbir, crni biber, slatka začinska paprika, limun i malo meda za sladak dodir. Ovaj napitak posebno je koristan tokom prehlade, pomažući oslobađanju šlajma i umirenju grla.Junus, uz svoj simpatičan pristup i dobro poznavanje srpskog jezika, stekao je veliki broj pratilaca. Njegov snimak nije privukao pažnju samo zbog korisnog recepta, već i zbog duhovitih “upada” njegove supruge Milene. Kada ga je upitala kako bi se lečio po ovdašnjim pravilima, šaljivo je odgovorio: “Popio bih jednu rakiju.”

Dok je studirao, Junus je radio kao animator u jednom hotelu u Alanji, ali ga je pandemija kovida primorala da pronađe novi posao. Slučaj ga je odveo na plažu gde je sreo Milenu, svoju buduću suprugu. Ljubav između njih planula je odmah, dokazavši da prava ljubav ne poznaje granice. Nakon početnog druženja i uzajamnih poseta, njihova veza ozvaničena je 2020. godine kada je Junus završio fakultet i odlučio da se trajno doseli u Srbiju.Njegov turski narodni lek za bol u grlu uključuje sastojke koje većina ljudi ima kod kuće, kao što su đumbir, crni biber, slatka začinska paprika, limun, a poželjno je dodati i malo meda. Ovaj čaj posebno pomaže kod prehlade, olakšavajući šlajm i umirujući grlo.

Preporučujemo