Tamara Vučić se vratila u Beograd nakon učešća na glamuroznoj modnoj manifestaciji “Serbian Fashion Day 2023” u Parizu, gde je zajedno sa slavnom dizajnerkom Vesnom da Vinčom predstavila prvi nacionalni parfem. Iako je bila u “Gradu svetlosti”, prva dama Srbije nije produžila boravak, već se vratila u svoj dom kako bi obeležila porodičnu svečanost – Đurđic.Sveća, ikona i sarma: Ovako prva dama u porodičnom domu slavi Đurđic

Scenariji iz doma Tamare Vučić uvek izazivaju divljenje javnosti. I pored činjenice da je supruga najvišeg državnog činovnika i da je njen raspored ispunjen diplomatskim i humanitarnim aktivnostima, gospođa Vučić uvek pronalazi vreme za svoju porodicu i trudi se da učini svaku proslavu posebnom.

Danas je prva dama Srbije podelila delić tople atmosfere iz svog doma. Osim fotografije slavske sveće i ikone, Tamara je uputila želje za srećnom slavom svojim sugrađanima. Poseban trenutak na njenom društvenom profilu bio je posvećen kraljici svake slave – sarmi. Iako je poznato da je Tamara vešta domaćica, nije sasvim jasno da li je lično pripremala ovo ukusno jelo, ali možemo biti sigurni da će svi uživati u njemu. Ako je supruga Aleksandra Vučića, uprkos svim obavezama i putovanjima, pronašla vremena da lično spremi celu slavu, verovatno joj je u tome pomogao sin Vukan, koji se već pokazao kao izuzetan asistent u maminoj kulinarskoj veštini.

Međutim, možemo biti sigurni da će svi uživati u njoj. Ako je supruga Aleksandra Vučića uspjela, usprkos svim obavezama i putovanjima, pronaći vreme da pripremi cijelu slavu, vjerovatno joj je u tome pomogao sin Vukan, koji se već dokazao kao odličan asistent u maminim kulinarskim majstorijama.

Preporučujemo