Goran Bregović, slavni muzičar, već dugi niz godina uživa u srećnom i stabilnom braku sa suprugom Dženanom, nekada jednom od najlepših Sarajki. Njihov porodični život obogaćen je prisustvom triju kćerki – Eme, Lule i Une, koje predstavljaju izvor ponosa jer su postigle značajne uspehe u svojim profesionalnim sferama.

Posebno interesantno je da su sve tri sestre izabrale različite veroispovesti, donoseći sopstvene odluke u vezi sa duhovnim putem kojim žele da koračaju. Nasleđujući najbolje od svojih roditelja, Ema, najstarija sestra, postigla je magistarski stepen iz lepih umetnosti u Nantu, a njena dela su bila izložena i u Beogradu, što dodatno učvršćuje porodičnu umetničku tradiciju.

Srednja kćerka, Una (21), pronašla je svoje strastveno opredeljenje u glumi, dok najmlađa, Lula, koja je nedavno napunila 19 godina, iskazuje interesovanje za modu i dizajn. Međutim, prema njenom poslednjem Instagram postu, očigledno je da se bavi i umetničkim iscrtavanjem noktiju. Ističe da radi u svom domu u Parizu, napominjući da klijenti koji su alergični na mačke treba da budu obazrivi zbog prisustva ovih ljubimaca u njenom radnom prostoru.

Pregledavajući fotografije, možemo primetiti da su njeni nokti izuzetno dugi, ukrašeni zanimljivim motivima, jasno pokazujući njen majstorski pristup. Cenovnik usluga nije tajna: dizajn prirodnih noktiju košta 20 evra, gel set varira od 30 do 40 evra, u zavisnosti od veličine, dok full freestyle staje 45 evra. Lula, osim svoje veštine u oblasti manikira, takođe se ističe zanimljivim modnim stilom i očiglednom ljubavlju prema tetovažama, dodajući svojoj ličnosti dodatnu notu individualnosti.

Preporučujemo