Dijana Đoković pažljivo čuva privatnost svog života, dozvoljavajući samo uskom krugu ljudi uvid u svoj svet. Među odabranima je i jedna pevačica koja očigledno uživa poseban status u porodici Đoković. Na društvenim mrežama su kružili snimci folk zvezde Ane Bekute kako “pravi lom” na proslavi Đokovića. Poznato je da svi vole uživati uz Anine pesme, budući da ona ume stvoriti nezaboravnu atmosferu. Dijana i Srđan su čak dočekali jednu Novu godinu uz Anin glas.Dijanina velika prijateljica: Ovu pevačicu narodne muzike porodica Đoković obožava, bila je uz njih i u najgorim trenucima

Majka najboljeg tenisera bila je i važan gost na proslavi Aninog 60. rođendana u septembru 2019. godine. Među zvanicama su se našli i Ana Bekuta, Snežana Đurišić, Viki Miljković, Saša Popović, Suzana Jovanović, Milica Pavlović, Aco Pejović, i mnogi drugi. Međutim, Dijana Đoković privukla je posebnu pažnju.

U porodici Đoković, ljubav prema dobroj pesmi i veselju očigledno je deo atmosfere. Bilo da je povod proslava uspeha tenisera ili neki drugi, svi u porodici vole opuštanje uz dobru muziku. Ana Bekuta, kao Dijanina bliska prijateljica, postaje sastavni deo tih posebnih trenutaka zabave.U Noletovoj velikoj porodici, ljubav prema dobroj pesmi i veselju očigledno je zajednički imenitelj, a prilika za slavlje nikada ne nedostaje, posebno kada se uzmu u obzir teniserovi neprekidni uspesi. Dok smo već imali priliku videti Novaka kako se snašao sa mikrofonom, te čuli Jelenu, uvek je bolje muzički deo proslave prepustiti profesionalcima.Osim muzičkog uživanja, važno je napomenuti i da je Ana Bekuta bliska prijateljica Dijane Đoković, što dodatno doprinosi toplini njihovog odnosa.Na društvenim mrežama kruže snimci folk zvezde Ane Bekute kako stvara pravu atmosferu na slavi Đokovića. Njene pesme su omiljene svima, a Dijana i Srđan su čak dočekali jednu Novu godinu uz zvuke Ane Bekute.

Preporučujemo