“Otac me se odrekao prije nego što sam se rodio. Kad sam pitao majku ko je on, nije mi odgovorila.

Od drugih sam saznao tko je on. Kad su se sreli u gradu, prošao je pored mene kao stranac.

Prije dvije godine razbolio sam se i završio u bolnici, a tata je rekao da ga nije briga.

Kad je moja mama zatrudnjela s njim, bio je u braku nekoliko godina i imao je dva sina. Moja mama i on su i dan danas bliski, već 30 godina.

Kad bi mama išla s njim na intimna druženja, ostavljala bi me samu i govorila mi da ako baka dođe, neka kažem da je otišla kod svoje prijateljice.

Žao mi je što imam takve roditelje, jer nitko ne zaslužuje imati takve roditelje. ”

 

BONUS:

Tablete za mašinu za pranje sudova imaju višestruku upotrebu osim samo za pranje posuđa. Mogu se koristiti za čišćenje i održavanje drugih aparata u kući, kao i za čišćenje zagorenog posuđa ili rerne.

Jedna od koristi tableta za mašinu za pranje sudova je čišćenje mašine za pranje veša. Dovoljno je staviti jednu ili dvije tablete u prazan bubanj i pokrenuti mašinu na najmanje 60°C. Ovaj proces pomaže uklanjanju neugodnih mirisa iz mašine za pranje veša, temeljito čisti bubanj i uklanja naslage kamenca.

Osim toga, tablete za mašinu za pranje sudova mogu se koristiti i za čišćenje zagorenog posuđa ili rerne. Tabletu možete staviti u posudu s vrućom vodom i potopiti zagorelo posuđe ili obloge rerne kako biste omekšali i uklonili tvrdokorne naslage. Ovaj postupak olakšava čišćenje i uklanjanje ostataka hrane ili masnoće.

Dakle, tablete za mašinu za pranje sudova su praktičan i svestran proizvod koji može pomoći u održavanju čistoće i higijene u kući na više načina.

Preporučujemo