Dok većina djevojaka bira svečane večernje haljine za maturu, a momci elegantna odijela, uvijek ima onih koji (blaže rečeno) “kreativno razmišljaju”.

Jedna od djevojaka, Abby, istakla se na dodjeli nagrada i postala TikTok senzacija sa video snimkom koji je pregledan više od 1,9 miliona puta u samo 4 dana nakon objavljivanja.

Drugim riječima, maturantica je na zabavu stigla u kovčegu, a planirala je cijelu godinu.

Nosila je crnu čipkanu haljinu sa korzetom, crne čizme, ogrlicu, puno prstenja i dramatičnu šminku sa grimiznocrvenim ružama.

Zatim je legla u kovčeg i prekrstila ruke poput glumice Jenne Ortege iz TV serije “Srijeda”.

Gotička glumica stigla je u crnoj limuzini i tokom nastupa pomogla ocu i bratu da je podignu iz kovčega.

Mnogi su joj u komentarima čestitali na hrabrosti i proglasili je kraljicom mature, a fotografije možete pogledati ovdje.

 

 

BONUS VIJEST DANA:

Recepti Kako sačuvati jagode za zimu. Brzo, jednostavno i bez konzervansa i hemikalija.

Ako volite jagode, ovaj recept je za vas. U recept se dodaje malo šećera. Ovo je potpuno prirodan način da jagode očuvaju svježe tokom zime.

 

Ako vam se sviđaju ovakve objave, ostavite komentar.

Pogledajte video za konkretan proces pripreme:

 

Obavezno kupite ovu biljku, ona je magnet za sreću: ali budite oprezni, ne možete je staviti na ovo mjesto

 

Cvjeta jednom godišnje, najčešće u proljeće, a njeni cjevasti cvjetovi daju biljci posebnu egzotičnu ljepotu. Kada procvjeta, to simbolizira da će dobre vijesti uskoro stići u vaš dom.
Međutim, da bi Clivia cvjetala, potrebna joj je adekvatna njega. Preferira sjevernu stranu kuće i ne smije se izlagati jakom suncu. Voli sobnu temperaturu i zimi se ne sme čuvati ispod 10 stepeni.

Biljke se zalijevaju po potrebi i nisu zahtjevne. Zimi zalijevajte oko 20 dana, a ljeti i u proljeće više. Tečno đubrivo nanosite od marta do septembra i u februaru kada se formiraju cvetni pupoljci. Mlade klivije se presađuju u veći lonac svakog proljeća kada prestane cvjetanje.

Clivia zauzima mjesto u filozofiji Istočnog Feng Shuija. Njena aura se smatra dragocjenom i posebnom, zrači nevjerovatnom energijom. Ova srećna biljka ima određena Feng Shui pravila.

Clivia ne treba stavljati u spavaću sobu. Cvijeće je puno energije i može utjecati na snove i uzrokovati nesanicu.

Biljka je idealna za uređenje dnevnih soba i ureda. U ovim prostorijama oni će blagotvorno uticati na životnu sredinu i eliminisati negativne uticaje. Sensa je napisala da ako joj stavite nekoliko novčića u lonac, to će donijeti prosperitet domu i poboljšati porodičnu sreću.

Preporučujemo