Novak Đoković trenutno boravi u predivnom Parizu, gde aktivno učestvuje na turniru koji nosi značajnu ulogu kao generalna proba pred završni masters u sezoni. Njegova prisutnost se takođe primetila na finalu Svetskog prvenstva u ragbiju, gde je u svečanoj loži uživao u društvu predsednika Francuske Emanuela Makrona i poznate pop zvezde Rite Ore. Dok se uživa u gradu svetlosti, najboljem teniseru sveta je ukazana još jedna velika čast.Teniser među fudbalskom elitom: Nikad elegantniji Novak Đoković s leptir-mašnom na dodeli Zlatne lopte

On se pojavio na ceremoniji dodele 67. Zlatne lopte, koja je održana u prelepom Teatru de Šatele. Organizatori su odabrali Novaka da uruči nagradu za najbolju fudbalerku godine, Aitani Bonmati. Međutim, tokom ove svečanosti, zadesila ga je mala neprijatnost – kada se Aitana popela na binu, Novak je zaboravio da joj preda Loptu. Ipak, odmah se izvinio, a simpatična sportistkinja mu nije zamerila.

Tokom večeri, Novak je imao priliku da se susretne sa glavnom zvezdom večeri, dobitnikom osme Zlatne lopte, Lionelom Mesijem, kome je srdačno čestitao na ovom velikom uspehu. U svet medija je stigla i fotografija Novaka Đokovića sa još jednom fudbalskom legendom, Dejvidom Bekamom. Ova dvojica sportista su dugogodišnji prijatelji, uvek spremni da se srdačno pozdrave i porazgovaraju, što su pokazali i na poslednjem Vimbldonu.

Što se tiče odabira garderobe za ovakve prilike, Novak je, kao i uvek, birao elegantnost i klasični stil. Crno odelo sa dvorednim kopčanjem i leptir-mašna su bili pun pogodak za ovu svečanu priliku.Kad je riječ o odabiru odjeće, Novak je, kao i uvijek, pokazao svoj prepoznatljivi elegantan stil. Također, privukla je pažnju i fotografija u kojoj se Đoković zajedno s još jednom fudbalskom legendom, Davidom Beckhamom.

Preporučujemo