Slaviša i Tijana Čurović su glumačko-bračni par koji je dokazao da prava ljubav zaslužuje drugu šansu. Nakon sedam godina od razvoda, ova dvojica glumaca su ponovno pronašli zajednički jezik i ispunili svoj dom ljubavlju. U ekskluzivnom razgovoru za Story, Tijana je otkrila: “Nećemo davati veće intervjue, ali evo čiste ekskluzive za vas – ponovo smo svi zajedno.”Dupleks u kome caruje ljubav: Zavirite u magičan stan Slaviše i Tijane Čurović

Kada je pre nekoliko godina govorila o razvodu u razgovoru za časopis HELLO!, Tijana je istakla svoj stav prema privatnosti. Rekla je: “Smatram da ja nisam javna ličnost, pa se trudim da sve što nema veze sa mojim poslom ispred kamere ili publike sačuvam u domenu privatnog. Nikada nisam imala potrebu da se eksponiram; ne gostujem u emisijama niti me ima u medijima, sem kada moram da najavim nešto novo.

Prepuštam gledaocima da, prateći moj rad, stvore sliku o meni. Razvela sam se, ali sam sa bivšim mužem u odličnim odnosima, tim pre što imamo zajednički cilj – dobrobit naše ćerke Taje.”Porodični dupleks koji su podelili za rođendan njihove ćerke Taje odiše umetničkim duhom. Zidovi su ukrašeni brojnim slikama, karakteristično za umetnike poput Čurovića. Police su ispunjene knjigama, a trpezarijski sto je moderan i providan.

U stanu se mogu videti suveniri s putovanja i unikatni komadi nameštaja. Takođe, terasa je pretvorena u zeleni kutak pun biljaka, pružajući idealan prostor za opuštanje od gradske vreve.Kada je reč o njihovom dupleks stanu, vidi se da su zidovi ukrašeni brojnim slikama, što je karakteristično za dom umetnika poput Čurovića. Također, u stanu su police pune knjiga, a trpezarijski sto je moderan i proziran.

Preporučujemo