Selmu Bajrami, pevačicu sa prepoznatljivim glasom, odlikuje neobičan talenat koji se odmah uočava pri prvim taktovima njenih velikih hitova. Međutim, iza svetle fasade uspešne karijere, Selma nosi veliku bol koju javnost malo poznaje – već 9 godina se bori za starateljstvo nad svojim 11-godišnjim sinom Darisom.

Selma, iako je imala skromno detinjstvo, nije trpela manjak ljubavi u porodici. Oskudevala je tokom tinejdžerskih dana, doživljavajući mnoga poniženja, ali je ipak isticala da je bila srećna. Ulaskom u svet muzike, postala je prepoznatljiva po fenomenalnom glasu i strastvenim nastupima. Pesma “Kakvo telo Selma ima” donela joj je ogromnu popularnost.

Njena ljubavna biografija bila je buran put. Prvi brak sklopljen je vrlo rano, iz ljubavi, čak i suprotno ocu koji je pokušao odgovoriti je od te odluke. Selma se seća svojih izazova tokom braka, posebno zbog negativnog stava tadašnje svekrve prema njoj.

Nakon prvog braka, usledio je drugi, gde je Selma suočila s lažima o biografiji svog supruga. Iako je ulazila u brak iz ljubavi s željom za stvaranjem porodice, suočila se s psihičkim maltretiranjem i fizičkim zlostavljanjem. Odlučila je da se distancira od takvog okruženja, a proces razvoda i borba za starateljstvo nad sinom Darijem trajala je devet godina.Selma je delila bolnu priču o zloupotrebama i pravnoj bici koja traje devet godina. Ispričala je o lažima koje je bivši suprug izneo o njoj tokom procesa razvoda, teškoćama koje je pretrpela, ali i o tome kako se boreći za prava majke. Unatoč svemu, Selma Bajrami ostaje posvećena svojoj ulozi majke i borbi za ljubav i sreću svog sina Darisa.Selma deli svoju tešku priču s javnošću kako bi skrenula pažnju na ozbiljnost problema nasilja u porodici i borbu za prava majki u sličnim situacijama.

Preporučujemo