Grupa Leskovčana je odlučila da poseti Dubai i doživi potpuno drugačiji svet, gde je svakodnevni život znatno različit. Iako postoje mnoge predrasude o ovoj prebogatoj zemlji, ova ekipa se potrudila da prikaže stvarnost na slikovit način.Nedelja je rezervisana za kratak šoping u Dubai Outlet Village, udaljenom 34 kilometra od Time Oak hotela. Putovanje je trajalo skoro sat vremena zbog ogromne gužve u saobraćaju. Iako šoping nije bio prioritet, odlučili su obići ovu atrakciju. Dubai Outlet Village nudi raznovrsne prodavnice s povoljnim cenama, privlačeći kupce svojom ponudom. Leskovčani su primećivali ogroman broj automobila na ulicama, što nije iznenađujuće s obzirom na veličinu grada.

Uz sve moguće specijalitete hrane i različite kuhinje, ova ekipa je odabrala KFC za ručak. Iskoristili su priliku da uživaju u hrani i atmosferi, a potom su istraživali i druge delove Dubaija, uključujući obilazak najvišeg točka za osmatranje na svetu – Ain Dubai (oči Dubaija), koji, nažalost, nisu uspeli posetiti zbog redovnog održavanja.U narednim danima, posetili su zanimljive lokacije poput muzeja Madam Tiso, DragonMarta, Dubai Marine, i Dubai Mall-a s Burj Khalifom. Impresionirani arhitekturom, hrpom mogućnosti i prijatnim ambijentom, Leskovčani su doživljavali Dubai kao jedinstveno iskustvo. Takođe, uživali su u bazenima hotela Time Oak, opisujući ih kao raj.

U poslednjim danima posete, posetili su Hard Rock Café, gde su uživali u muzičkom performansu i sjajnoj hrani. Osim toga, istaknuli su ljubaznost ljudi u Dubaiju i otvorenost prema različitim kulturama i nacijama.Na kraju putovanja, Leskovčani su izrazili oduševljenje svojim iskustvom u Dubaiju i pozitivnom atmosferom koja vlada u ovom gradu. Osim raznolikosti, ekskluzivnosti i ljubaznosti, primećuju i odsustvo političkih tenzija i stresa, što doprinosi opuštenom životnom stilu u Dubaiju.

Preporučujemo