Živojinovići, Đokovići, Pavlovići – ovo su samo neke od izuzetno poznatih porodica koje danas uveseljavaju i slave Aranđelovdan, a sveća svetli i u domu Nede Ukraden.Ova talentovana pevačica okupila je svoju porodicu, a svetkovinu Aranđelovdana proslavila je s osmehom na licu, okružena najvoljenijima. Fotografije koje smo imali priliku videti prikazuju Nedu kako pozira u toplom zagrljaju svojih unuka – Nede, Aleksandre i Dušana. U veselju je učestvovala i majka mališana, Jelena Bilbija Minović, kćerka popularne pevačice. Naravno, ne treba zaboraviti ni Nedinog zeta, Pecu Minovića, koji je još jednom pokazao da održava izuzetno harmonične odnose sa svojom poznatom taštom.

Osim srećne porodice, imali smo priliku zaviriti i u Nedin dom, prostor koji odiše mirom i ljubavlju, a u kojem dominira nameštaj od drveta. Veliki sto na kojem se priprema slavska trpeza dopunjuje atmosferu, a zanimljive slike krase gotovo svaki zid u prostoriji. Jedan zid je čak potpuno prekriven staklom, pružajući prirodnu svetlost tokom celog dana.

Pored srećne porodice, imali smo priliku zaviriti i u Nedin dom koji odiše mirnom atmosferom i ispunjen je ljubavlju. Dominira nameštaj od drveta, a posebnu notu prostoru pruža veliki sto prekriven slavskom trpezom, obasjan svetlošću kroz zid potpuno obložen staklom. Detalji poput slavskog kolača, sveće, žita i crnog vina ukazuju na poštovanje tradicionalnih običaja koje Neda brižno neguje. Slike koje krase zidove prostorije doprinose interesantnom ambijentu i pričaju svoju priču.

U Nedinom domu nijedan slavski običaj nije zanemaren – slavski kolač, sveća, žito i crno vino doprinose duhu svečanosti koji je ispunio prostor.Neda Ukraden je na ovaj poseban dan sjajila kao domaćica, spremna da deli radost i ljubav sa svojim najbližima, stvarajući nezaboravne trenutke u svom toplom domu.

Preporučujemo