Ako se upustite u dijetu, svaka će vam doneti rezultate. Iako su dijete često izazovni procesi za postizanje boljeg fizičkog izgleda, mnogi ljudi se oslanjaju na dijetalnu ishranu.

Postoji jedan napitak za mršavljenje koji se brzo i lako priprema. Zahvaljujući moćnoj kombinaciji sastojaka koje sadrži, ovaj domaći napitak na bazi chia sjemenki pokazao se kao najefikasniji u eliminaciji masnoća. Ako redovno konzumirate ovaj napitak, primetićete rezultate.

Evo šta vam je potrebno:

1 kašičica chia sjemenki
1 kašičica meda
Sok jednog limuna
Čaša vode
NACIN PRIPEME:

Potopite chia sjemenke u vodu i ostavite ih da odstoje sat vremena.
Nakon što su sjemenke nabubrile, dodajte im limun i med, te dobro izmešajte sastojke.
Ako vam se ne sviđa tekstura napitka, možete ga izblendati u blenderu kako biste postigli glatku konzistenciju.
Chia sjemenke su poznate po svom bogatstvu hranljivim sastojcima, poput omega-3 masnih kiselina, vlakana i proteina, što ih čini idealnim dodatkom svakoj ishrani. Osim što pomažu u gubitku kilograma, ove sjemenke takođe doprinose osećaju sitosti i stabilizaciji nivoa šećera u krvi.

Važno je napomenuti da, iako ovaj napitak može biti koristan dodatak zdravom načinu života, najbolje rezultate postići ćete kombinacijom zdrave ishrane, redovne fizičke aktivnosti i adekvatnog sna. Uz pravilnu ishranu i životni stil, možete postići svoje ciljeve vezane za zdravlje i telesnu kondiciju na dugoročnoj osnovi.

 

 

 

Preporučujemo