Porodica Rolof je postala poznata kroz rijaliti emisiju “Mali ljudi, veliki svet”, koja prati njihov život na farmi u Portlandu. Ejmi i Metju Rolof, par s patuljastim rastom, imaju troje dece: blizance Zaka i Džeremija, i devojčicu Moli. Iako je samo Zek nasledio gen patuljastog rasta, cela porodica se suočila s raznim izazovima.

Najmlađe dete, Džejkob, doživeo je ozbiljnu povredu tokom snimanja emisije kada je bio uključen u nezgodu s katapultom tokom sezone bundeva 2006. godine. Džejkob je napustio porodičnu kuću nakon što je napunio 18 godina, između ostalog, zbog problema sa ugovorom i iskustava nasilja i zlostavljanja od strane producenata.Rolof porodica

Dok su se roditelji, brat i sestra i dalje pojavljivali u emisiji, Džejkob se distancirao od medijskog sveta. Danas je Džejkob oženjen i otac troje dece.Zak Rolof, jedan od blizanaca, bio je zapažen po svojoj neobičnoj ljubavnoj priči sa Viktorijom Elizabet Tori Paton. Iako mu je otac govorio da će mu ona slomiti srce, Zak i Tori su se venčali 2015. godine i i dalje su u srećnom braku.Moli Rolof se udala za Džoela Silvija 2017. godine, a par je zajedno kupio dom četiri godine kasnije.

 

Jedan od neočekivanih događaja u životu porodice bila je objava razvoda Metja i Ejmi 2016. godine, nakon 30 godina braka. Ovo je bio šok za njihovu decu, rodbinu i obožavaoce. Ejmi je pronašla novu ljubav u Krisu Mareku, za koga se udala nakon šest godina od razvoda. Met se takođe ponovo oženio, a bivši supružnici održavaju dobre odnose.Život ove porodice, sa svim izazovima i neočekivanim preokretima, pružio je gledaocima uvid u svakodnevni život i snagu porodične veze.

Preporučujemo