Nedavno je na Twitteru postavljen upit o simbolu leptira koji se nalazi na mašini za pranje veša. Mnogi korisnici su bili zbunjeni ovom ikonom i nisu bili sigurni šta ona označava. Međutim, nakon što je post privukao pažnju, počelo je objašnjavanje značenja simbola.

Prema časopisu City, ikona leptira označava program na mašini za pranje veša koji je posebno dizajniran za pranje osjetljivih tkanina poput svile, satena i zavjesa. Ovaj program je namijenjen predmetima koji nisu jako zaprljani, a karakterizira ga nježno pranje u mlakoj vodi i minimalni ciklus centrifuge.

Dok su neki u šali sugerirali da simbol leptira predstavlja “leptiriće u stomaku”, drugi su prepoznali njegovu stvarnu funkciju i korisnost. Ova ikona ukazuje na mogućnost pranja osjetljivih tkanina na način koji neće oštetiti ili istrošiti materijal.

Također, ovaj slučaj podsjeća korisnike da često nisu svjesni svih funkcija i mogućnosti koje nude njihovi uređaji, te da je istraživanje i učenje o njima važno kako bi se maksimalno iskoristile sve prednosti koje pružaju.

bonus vijesti :

 

Razvili smo vrhunske organske prelive posebno dizajnirane za poboljšanje rasta povrća kao što su luk, bijeli luk, šargarepa i zelena salata.

Ovi izvanredni zavoji imaju sposobnost ubrzavanja rasta, što rezultira biljkama koje su dvostruko brže i veće veličine.

Naše prirodno gnojivo je prepuno esencijalnih minerala koji igraju vitalnu ulogu u promicanju zdravog razvoja biljaka. Ima bogat sastav kalijuma, azota, fosfora i kalcijuma.

Uz korištenje našeg proizvoda možete očekivati ​​izvanrednu žetvu. Ako smatrate da su vam ovi recepti privlačni, preporučujemo vam da podijelite svoje mišljenje ostavljanjem komentara.

LINK ISPOD

https://www.youtube.com/watch?v=FbDFn3HzcY0

Preporučujemo