U Negotinu, rodnom gradu Sekinog supruga i njegovog brata, živi Violeta, Sekina majka, sa suprugom Miodragom Piljkićem. Iako su udaljeni oko 280 kilometara od Stare Pazove do Negotina, Seka i Veljko često putuju u posjet baki i djedu, zajedno sa svojom djecom Jakovom i Jovanom, koje uvijek dočekuju s raširenim rukama.

Zbog svoje blizine, Violeta može pružiti neprocjenjivu pomoć slavnoj pjevačici koja se trenutno bori s izazovima sličnim onima s kojima se i sama susretala dok je odgajala svoje dva živahna sina.

Oslanjajući se na svoje bogato iskustvo u odgoju dječaka, Violeta obećava da će postati Sečkina najpouzdanija savjetnica.

Prenoseći pravoslavne ideale i duboko poštovanje prema običajima, Violeta je vješto njegovala niz vrijednosti unutar Veljka i njegove braće i sestara. Secka je bila privučena Veljkovim odgojnim načelima, jer su bila u skladu s njezinim vlastitim težnjama za njihovu budućnost. Kao roditelji, Secka i Veljko predani su usađivanju ovih vrijednosti u svoju djecu, donoseći im radost, prenoseći nova znanja i stvarajući za njih sretno djetinjstvo.

Sečka cijeni posebnu vezu koju djeca često dijele s rodbinom koju odgajaju bake i djedovi, te stoga njeguje trenutke kada Violeta dođe u posjet ili kada se cijela obitelj okupi. Iako Sečka ima svoju majku, koju s poštovanjem zove “mama” zbog kulturnih običaja, ne može ne primijetiti zapanjujuću sličnost između sebe i Violete.

Sečkini intervjui potvrđuju da njihova veza, temeljena na ljubavi i poštovanju, nadilazi tradicionalne uloge svekrve i snahe, pretvarajući ih ne samo u obitelj već i u intimne prijateljice. Unatoč općem uvjerenju da takve veze često nose napetosti, njihova povezanost obiluje skladom i privrženošću, što se prekrasno vidi na njihovim autentičnim i spontanim fotografijama.

 

Preporučujemo