Kada kročite u svoj dom, želite da vas dočeka uredan i skladno organiziran hodnik. Ne želite se više suočavati s problemima nagomilane obuće, razbacanih stvari i drugih sitnica koje kvarno narušavaju estetiku vašeg prostora. Ima li išta frustrirajuće od preskakanja preko te gomile i nerviranja zbog haotičnog nereda? Srećom, sada je rješenje nadohvat ruke – polica za cipele i čiviluk! Neka ovaj spoj funkcionalnosti i estetike unaprijedi vaš hodnik, osvježi prostor i pruži mu potpuno novi izgled.

Polični sistem za cipele omogućava vam da vaša obuća bude savršeno posložena, čime je lako dostupna a istovremeno ne zauzima previše prostora. S druge strane, čiviluk s brojnim kukama i vješalicama omogućuje da vaši kaputi, šeširi i torbe budu organizovani na moderan i stilski način.Ovaj funkcionalni set pruža vam mogućnost maksimalnog korištenja vašeg hodnika, bez obzira na njegovu veličinu. Napravljen od kvalitetnih materijala, ovaj čiviluk i polica osiguravaju dugotrajnu upotrebu i izdržljivost. Sa ovim pametnim dodacima, vaš ulaz će zasjati čistoćom, organiziranošću i estetskom privlačnošću.

Ovaj komplet će maksimalno iskoristiti vaš hodnik, bez obzira na njegovu veličinu. Izrađeni su od visokokvalitetnih materijala, pružajući izdržljivost i dugotrajnu upotrebu. S ovim policama za cipele i čivilukom, vaš ulaz bit će čist, organiziran i vizualno privlačan!Ova polica i čiviluk izrađeni su od tvrdog presovanog materijala plastike. Sadrže četiri police za odlaganje obuće, sa razmakom od 16cm između svake. Dimenzije ove police su 154cm x 60cm x 29,5cm.Opremite svoj hodnik sa stilom i praktičnošću – naručite ovu policu i čiviluk danas po povoljnoj cijeni od 2.640 rsd. Posjetite nas na lokaciji OVDE ili nas kontaktirajte na 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17 časova.

Preporučujemo