Tijana Milentijević, poznatija pod umetničkim imenom Tijana Em, nedavno je potvrdila svoju emotivnu vezu s poznatim reperom Vuk Mobom. Njihova romansa privukla je pažnju javnosti, a nedavna objava pevačice na Instagramu dodatno je razveselila njene brojne pratioce.U nedavnom intervjuu, Tijana je prvi put javno govorila o svojoj vezi s reperom. Iako ova ljubavna priča nije duga, ona ističe da je veza izuzetno čvrsta i stabilna. Pevačica, poznata po nadimku “Žena od sultana”, otvoreno je podelila da su i ona i njen partner skloni ljubomori, ali da ta osećanja ostaju unutar zdravih granica.Iako par retko deli privatne trenutke na društvenim mrežama, Tijana je obradovala svoje pratioce jednim romantičnim gestom na Instagramu. Na svojoj pozadini telefona ponosno je istakla zajedničku fotografiju s Vukom, pokazujući tako da uživaju u zajedničkim trenucima ljubavi."ŽENA OD SULTANA" OBELODANILA INTIMNU FOTKU NJE I REPERA! Opasno je VRELO, sad je sve jasno kao DAN (FOTO)

Iako se fizički nisam preselila, provodimo izuzetno puno vremena zajedno, a često sam kod njega, što je potpuno tačno. Za mene je ogromno olakšanje to što se oboje bavimo istim poslom, jer imam partnera koji me u potpunosti razume i podržava u svemu. On podstiče moj izgled i želi da se osećam seksi, što ima veliki značaj u mom poslu. Bio je uz mene tokom snimanja spota i pružao mi apsolutnu podršku. Nikada do sada nisam imala partnera kao što je on. Sa njim, nemam treme i blokade, uživam u svemu i radujem se njegovom prisustvu. – izjavila je Tijana Milentijević.

Što se tiče pitanja o svadbi, Tijana ističe da trenutno nisu fokusirani na tu temu. Oboje žele da se posvete svojim karijerama i pesmama, smatrajući da ima vremena za sve, te je njihova sreća trenutno najvažnija. Kada je reč o odnosu sa svekrvom, Tijana ističe da ne želi previše komentarisati, ali napominje da su se upoznale i da imaju divno mišljenje jedna o drugoj.Njih dvoje, kako se čini, u potpunosti su posvećeni svojoj vezi, a zaljubljenost im je očigledno vidljiva. Ovaj par zrači pozitivnom energijom i srećom dok dele svoju ljubavnu priču s javnošću.Tijana Milentijević

Preporučujemo