Priča koju je anonimna korisnica podijelila na Redditu otkriva nevjerojatnu životnu priču koja se razvijala tijekom sedam godina.Prije sedam godina, anonimna žena suočila se s nemogućnošću da ima biološku djecu zbog neplodnosti. U to vrijeme, njena mlađa sestra, tada osamnaestogodišnjakinja, neočekivano zatrudni i donese odluku da svoje dijete da na posvajanje. Bez oklijevanja i iz iskrene ljubavi prema sestri, anonimna žena odluči posvojiti sestrino dijete kako bi mu pružila siguran dom i ljubav koja mu je bila potrebna. Situacija postane još složenija kada sestra slučajno zatrudni nakon neobaveznog susreta s muškarcem kojeg nije poznavala. Nakon porođaja, sestra nije znala kako pronaći oca djeteta i ostvariti kontakt s njim, što dodatno zakomplicira cijelu situaciju.

 

No, tada se dogodi preokret u priči. Nakon slučajnog susreta u klubu, sestra naiđe na muškarca koji je bio biološki otac djeteta koje je dano na posvajanje. Odluči mu ispričati cijelu priču i tako se uspostavi kontakt između muškarca, djeteta i anonimne žene.Neočekivano, taj muškarac, biološki otac djeteta, pronađe put do te djevojčice. I što je još iznenađujuće, anonimna žena se zaljubi u tog muškarca i na kraju se uda za njega. Taj čovjek sada nije samo otac svoje biološke kćeri, već i suprug žene koja ju je posvojila. Priča koju je anonimna žena podijelila na Redditu otkriva složenu situaciju i emotivnu napetost koja se razvila između nje i njene sestre.Na početku priče, anonimna žena ističe da već neko vrijeme nije bila u kontaktu sa svojom sestrom. Iznenada dobije poziv od nje, samo da bi saznala da se sestra udala prošle godine, ali da je njen suprug neplodan. Sestra, suočena s teškoćama u začeću, izrazi želju da vrati svoje biološko dijete koje je prethodno dala na posvajanje.

AITA for telling my sister she was out of her mind when she said she wanted to take back my child whom I adopted from her?
byu/Melodic_Macaroon_541 inAmItheAsshole

Anonimna žena, koja je s puno ljubavi posvojila dijete svoje sestre prije sedam godina, ostane zatečena tim zahtjevom. S puno razumijevanja, ponudi da se upoznaju i da sestra bude dozvoljeno da se poveže s djetetom kao tetka. Međutim, nije bila spremna odreći se djeteta, jer je godinama brinula i odgajala ga kao svoje.Situacija postane još složenija kada sestra prijeti tužbom, tvrdeći da je biološka majka djeteta i da ima pravo na njega. Nakon što anonimna žena otkrije svojoj sestri da je i njen suprug, biološki otac djeteta, sestra izgubi kontrolu i optuži svoju sestru da joj je “ukrala život”. Nakon tog neugodnog razgovora, anonimna žena potraži mišljenje zajednice na Redditu. Gotovo svi korisnici podrže njenu poziciju, ističući da je zahtjev sestre da odvoji dijete od obitelji i pokuša postati njegova majka nakon sedam godina neprihvatljiv.Tužna žena, Zabrinuta žena, žena

Preporučujemo