Aleksandra Prijović, popularna pjevačica koja je nedavno napunila 28 godina, ostvarila je impresivan uspjeh u svojoj karijeri. Ona je postala jedina pjevačica koja je tri puta zaredom napunila Arenu, unatoč tome što ima samo tri studijska albuma.Njena popularnost započela je prije više od deset godina kada se pojavila u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”. Tamo je svojim izvanrednim glasom privukla pažnju mnogih poznatih pjevača, uključujući Šabana Šaulića, Svetlanu Cecu Ražnatović i Snežanu Đurišić.

 

Aleksandra Prijović je poznata po svojoj skromnosti i činjenici da se nikada nije upuštala u skandale. Njeni roditelji su je usmjerili na pravi put, a ona se uvijek raduje tuđoj sreći i izbjegava sujete. Provođenje vremena sa svojim najbližim ljudima, uključujući supruga Filipa Živojinovića, sina Aleksandra, roditelje i prijatelje, ima poseban značaj za nju.

Kada nije na pozornici, Aleksandra preferira udobnu odjeću, patike i prirodan izgled bez šminke. Ozbiljan pristup karijeri i pažljiv izbor pjesama i suradnika uvijek su bili ključni za njen profesionalni uspjeh. Njen suprug, Filip Živojinović, također je aktivan u njenom umjetničkom putovanju.

Aleksandra Prijović zahvalila je svojim kolegama koji su prisustvovali njenom koncertu u Areni i istaknula da su joj podrška i pjesme uvijek bili prioritet. Impresionirana je svojim uspjehom i trudila se biti najbolja u svemu što radi.Povodom svog posljednjeg koncerta u Areni, Aleksandra zahvalila svojim kolegama na podršci i istaknula da nikada nije koristila skandale kako bi gradila karijeru, već joj je glazba uvijek bila prioritet. Osjeća se blagoslovljenom zbog ostvarenja svojih snova i trudi se biti najbolja.Iako je postigla veliki uspjeh, Aleksandra Prijović ostaje skromna i posvećena svojoj obitelji i glazbi.

Preporučujemo