Pixie Kurtis, dvanaestogodišnja djevojčica iz Australije, ostvarila je nevjerojatan uspjeh stvaranjem multimilijunskog posla prodajom dodataka za kosu i igračaka. Unatoč postignućima, Pixie je odlučila završiti svoju poslovnu karijeru i vratiti se bezbrižnom djetinjstvu.Pixie se odlučila posvetiti sportu i obrazovanju te je svojim radom u toj dobi ostvarila značajne uspjehe. U razgovoru za The Sun, Pixie je izjavila da sada uživa u životu bez poslovnih obaveza te se posvetila svojim interesima kao što su putovanja, moda i kozmetika.

Nedavno je posjetila Pariz gdje je uživala u luksuznom iskustvu, uključujući kupovinu u Hermèsu, divljenje Eiffelovom tornju i obrok u “Ritzu”. Također je boravila u Turskoj sa svojim najbližim prijateljima, koristeći privatni zrakoplov za putovanja.Pixie je postigla ogromnu popularnost na društvenim mrežama, s više od 159.000 pratitelja na Instagramu. Iako je u mirovini, i dalje surađuje s proizvođačem proizvoda za njegu kose. Tijekom pandemije je najviše zaradila prodajom različitih proizvoda, uključujući preše za kosu i “fidget spinnere”.

Godine 2021., uz pomoć majke stručnjakinje za odnose s javnošću, Roxie, uspješno je lansirala vlastitu liniju proizvoda nazvanu “Pixie’s Fidgets”, koja je postala iznimno popularna i brzo distribuirana.Unatoč mirovini, Pixie planira proširiti svoju kolekciju automobila i kupiti Range Rover, iako će morati pričekati još nekoliko godina prije nego dobije vozačku dozvolu. Osim toga, njena tvrtka “Pixie’s Bows”, koja se bavi dodacima za kosu, ima dugogodišnje uspješno poslovanje, započeto još dok je bila beba.

 

Također je uspješno pokrenula vlastitu liniju proizvoda “Pixie’s Fidgets” uz pomoć majke, a proizvodi su se prodavali iznimno brzo nakon lansiranja. Tvrtka “Pixie’s Bows”, koja se bavi dodacima za kosu, postoji od Pixieine bebe, s majkom Roxie kao osnivačem.

Preporučujemo