Ksenija Deli, poznata moldavska manekenka, postala je poznata širom svijeta nakon što se pojavila u spotu Justina Biebera za pjesmu “What Do You Mean”. No, njezin život postao je još intrigantniji kada se udala za egipatskog poduzetnika Osama Fatija Rabagha Al Sharifa, koji je znatno stariji od nje, čak 36 godina. Razlika u godinama između njih dvoje izazvala je mnoge kritike i sumnje u njihovu vezu, a posebno je istaknuto njegovo bogatstvo.Ksenija ima 32 godine, dok njezin suprug ima 68 godina, što je znatna razlika u godinama. Unatoč tim izazovima, par je uspostavio obitelj i dobili su djevojčicu.

 

Iako su u braku već neko vrijeme, i dalje su izloženi komentarima i spekulacijama o pravim motivima njihove veze. Neki vide njihovu vezu kao iskrenu i duboko zaljubljenu, dok drugi sugeriraju da je Ksenija u braku isključivo zbog financijskih koristi.Na svojem Instagram profilu Ksenija često dijeli slike sa suprugom, uz poruke koje odaju njezine emocije prema njemu. No, komentari koje dobiva nisu uvijek podrška. Mnogi je optužuju da je u vezi samo radi novca i slave. Ova javna percepcija nije bila očekivana kada se udala za milijunaša.Kada je Ksenija objavila da su njezina kći i suprug ostvarenje njezinih snova, naišla je na oštre kritike. Neki smatraju da su njezine najveće ambicije usmjerene prema djetetu i bogatstvu, a da u njihovom odnosu nema prave ljubavi.

Ksenija uživa u luksuznom načinu života, što se vidi iz njezinih putovanja i posjedovanja skupocjene odjeće i torbi. Ima velik broj pratitelja na Instagramu, što je dijelom zahvaljujući njezinom stilu života.Unatoč kontroverzama koje prate njihovu vezu, neki primjećuju da je Ksenija revitalizirala svog supruga i da on izgleda mlađe i sretnije. Par se vjenčao 2016. na raskošnoj ceremoniji na otoku Santorini, koja je koštala milijun eura i okupila oko 150 gostiju. S obzirom na svoj izazovan početak, njihova veza i dalje izaziva različite reakcije javnosti.

 

Preporučujemo