Iako su svadbe često unosan izvor prihoda za mnoge pevačice, posebno zbog visokih honorara, poznata balkanska zvezda Dragana Mirković se ne pojavljuje na takvim događajima. Odlučila se distancirati od tog tipa nastupa kako bi karijeru gradila na drugačiji način. Iako je imala brojne ponude, Dragana je uporno odbijala nastupe na vjenčanjima i sličnim proslavama, bez obzira na visinu ponuđenih honorara. Naglašava da se muzikom bavi iz ljubavi te da njeni koncerti i izvođenje vlastitih hitova predstavljaju ono što je zaista ispunjava i čini sretnom.

Njen pristup karijeri odražava dosljednost principima i osjećajima, te se čvrsto drži svoje strasti prema glazbi i predanosti publici. Od prvih koraka na sceni sa “Južnim vetrom”, Dragana je gradila svoj umjetnički identitet te nastavila svoju zapaženu solo karijeru s istom strašću i posvećenošću.Unatoč tome što bi mogla ostvariti veliku financijsku dobit izvodeći svoju glazbu na intimnim događajima kao što su klubovi i kafići, Dragana rijetko pristaje na takve nastupe. Iako je jedna od najbogatijih pjevačica u regiji, ističe da je zadržala strast prema glazbi umjesto da ju koristi isključivo kao izvor zarade.

Dragana Mirković potiče iz malog sela Kasidola kraj Požarevca, gdje je odrasla s obitelji. Unatoč svojem značajnom bogatstvu, redovito posjećuje svoje rodno mjesto te je ostala skromna i povezana sa svojim korijenima. Iako je u početku sanjala o karijeri turističkog vodiča nakon studija engleskog jezika, zbog uspjeha u glazbi brzo je postala prepoznatljivo lice na regionalnoj glazbenoj sceni.Njen raskošni dvor u Beču, procijenjen na 50 milijuna eura, odražava njezin uspjeh u karijeri, a i njezin suprug Toni je poznat po distribuciji luksuznih automobila. Unatoč postignutom uspjehu, Dragana je ostala vjerna svojim korijenima te je cijenjena i kao izvođačica i kao osoba.

Preporučujemo