Upravo sam opisao situaciju u vezi sa mladom pevačicom Zoranom Mićanović i reperom Mc Stojanom. Zorana i Mc Stojan su bili u vezi, iako je postojala velika razlika u godinama između njih. Njihova veza je bila predmet javnosti, a nedavno su se čak i poljubili pred medijima na Zoraninom rođendanu.

Međutim, stvari su se promenile nakon što je Mc Stojan otputovao na Kipar, dok je Zorana ostala u Srbiji. Pojavio se snimak Mc Stojana sa drugom devojkom na plaži, što je izazvalo ljutnju kod Zorane. Ona je javno objavila da su prekinuli vezu i objavila snimak na kojem se igra sa prijateljicama na plaži. Mc Stojan je odgovorio na to rekavši da Zorana nije odgovarala na njegove pozive i zamolio je da mu barem javi kada je zove.

BONUS:

Ovaj tekst daje korisne savjete o prehrambenim navikama za očuvanje zdravlja srca. Evo sažetka:

Umjerenost, raznolikost i uravnoteženost: Umjerenost u konzumaciji hrane je ključna. Preporučuje se raznolika ishrana, obogaćena različitim vrstama namirnica i boja na tanjuru.

Tjelesna aktivnost: Važno je uskladiti unos energije sa potrošnjom, te povećati tjelesnu aktivnost kako bi se očuvalo zdravlje srca.

Mediteranska prehrana: Mediteranska prehrana se preporučuje zbog svojih zdravih aspekata. Uključuje sezonske namirnice, umjerenost u konzumaciji mesa i mliječnih proizvoda, te redovitu konzumaciju ribe, mahunarki, žitarica, voća i povrća.

Umjerena konzumacija soli: Treba izbjegavati prekomjernu konzumaciju soli i koristiti je umjereno. Umjesto toga, možete koristiti mediteranske začine i bilje.

Pravilan odabir masnoća: Važno je umjereno konzumirati zasićene i trans masne kiseline, dok se preporučuje unos omega-3 masnih kiselina iz ribe, lanenih sjemenki i orašastih plodova.

Voće i povrće svakodnevno: Voće i povrće su bogati vitaminima, mineralima, vlaknima i antioksidansima te su važni za zdravlje srca.Uz pridržavanje ovih savjeta, možete poboljšati svoje prehrambene navike i doprinijeti zdravlju svog srca.

 

 

Preporučujemo