U današnje moderno doba, društvene mreže su postale neizostavan dio života većine mladih ljudi, dok je digitalizacija doživjela značajan uspon u protekla dva desetljeća. Iako su društvene mreže sada neizbježan dio svakodnevnog života, važno je napomenuti da su internet i različite forumske platforme još uvijek značajne za razmjenu mišljenja, priča i korisnih savjeta, te da ponekad nude intrigantniji sadržaj od društvenih mreža, iako su manje zastupljene.

Nedavno je privukla pažnju javnosti jedna zapanjujuća priča koja se munjevito proširila društvenim mrežama unutar nekoliko sati nakon što je objavljena. Incident o kojem se sada raspravlja dogodio se u bolnici koja je bila predmet policijske istrage zbog tužbe koju je podnio pacijent koji je greškom poslan u mrtvačnicu prije nego što je to bilo potrebno. Ovaj događaj je zabilježen u bolnici Rokingem u blizini Pertha, a glavni akter bio je 55-godišnji pacijent.

Prema izvještaju Djeli Maila, liječnik koji je bio odgovoran za brigu o pacijentu zatražio je temeljitu istragu o cijelom incidentu. Razlog tome bio je taj što je dobio nalog da promijeni datum smrti na smrtovnici pacijenta. Najnoviji podaci navode da se ovaj incident dogodio 5. rujna kada je medicinsko osoblje obavijestilo obitelj o smrti pacijenta i odmah izdalo smrtovnicu. U pisanom izvještaju, anonimni liječnik, čije ime nije objavljeno zbog tajnosti istrage, izrazio je sumnju da ozljede, položaj udova i stanje očiju nisu odgovarali naljepnici “za obdukciju” na tijelu osobe koja je prevezena u mrtvačnicu. Djeli Mail je također izvijestio da je liječnik bio šokiran kada je primijetio tijelo pacijenta koje je imalo krvave ruke i otvorene oči.

Preporučujemo