Bogdana i Veljko Ražnatović postali su roditelji po treći put, ovaj put dečaka kojem su dali ime Isaija. Svetlana Ceca Ražnatović, ponosna snaha, rodila je zdravo dijete, a Veljko je bio uz nju tokom carskog reza u privatnoj bolnici. Vijest o rođenju Isaije brzo se proširila, a ponosni djed i baka, Željko i Anastasia, su bili oduševljeni.

Iako je Veljko izrazio želju za djevojčicom, srećan je što je njihova porodica sada kompletna sa tri sina. Dječaci su s nestrpljenjem čekali povratak brata kući, a Veljko je izjavio da mu je oduvijek bio san imati dva sina, te da je treće dijete samo dodatak sreći.

BONUS ČLANAK:,

Dr. Dejan Čubrilo ističe važnost detoksikacije tijela, posebno ako postoje problemi poput visokog holesterola i masne jetre. On naglašava da većina ljudi ima neki stepen bolesti masne jetre te da visoki nivoi insulina mogu dodatno opteretiti jetru, potičući proizvodnju holesterola.

Važno je napomenuti da holesterol ne dolazi samo iz hrane, već je povišeni nivo insulina ključni faktor u njegovoj proizvodnji u jetri.

Dr. Čubrilo objašnjava da je loš holesterol odgovoran za transport materija koje proizvode hormone te da postaje štetan kada oksidira, što može doprinijeti aterosklerozi. Stoga, naglašava da je oksidirani holesterol štetan.

On također spominje granice holesterola te ističe da ne treba svaki povišeni nivo holesterola tumačiti kao tragediju, već se treba obratiti pažnja na faktore poput nivoa insulina. Preporučuje se kontrola unosa šećera i masti kako bi se smanjilo opterećenje gušterače i jetre.

Kao dio detoksikacije, dr. Čubrilo preporučuje čišćenje žučnih kanala uz pomoć limunove vode s dodatkom đumbira, što može poboljšati protok žuči u crijevima.

 

 

 

 

 

Preporučujemo