Marijana Batinić, poznata kao voditeljka popularnog rijaliti programa “Život na vagi”, trenutno je predvođenje sedme sezone na RTL televiziji. Njen posao zahteva neprekidnu posvećenost, ali ističe da je ključna poruka emisije ideja da svi zaslužujemo priliku za novi početak. “Svi se suočimo s padom u nekom trenutku života, ali važno je ustati, podići glavu i krenuti dalje”, rekla je Marijana za tportal.

U svom životu, i ona je prošla kroz brojne transformacije i obavljala različite poslove. “Prodavala sam cveće na groblju, bavila se prodajom životnog osiguranja, radila s turističkim brodovima na plažama, komunicirala na više jezika, pa čak i pružala usluge tarot čitanja. Pored posla na televiziji, koji obavljam od srednje škole, bilo je raznih zanimanja u mom životopisu. Ništa mi nije bilo isuviše teško, i osećam se srećnom što sam kroz posao imala priliku upoznati toliko ljudi.

U nedavnom periodu, i u privatnom životu, doživela je značajne promene. Napustila je centar Zagreba sa suprugom i decom kako bi se preselila u prostraniji stan. Kao dizajner enterijera, Marijana je posebno obratila pažnju na uređenje novog doma. “Naš stan je okružen predivnom šumom i prirodom, pa sam želela da unutrašnji prostor prati taj eksterijer. To sam postigla odabirom boja i materijala”, rekla je Marijana.

Kao deo tog procesa, posebno je uživala u planiranju kuhinje. Odlučila se za beli mermer sivkastim šarama, plavo-sive kuhinjske elemente i zlatnu sudoperu.Jedno od najvećih uživanja za Marijanu bilo je planiranje kuhinje. Odlučila se za beli mermer s sivim šarama, plavosive kuhinjske elemente i zlatnu sudoperu, a dodatne detalje iz njenog doma možete videti u priloženoj galeriji slika.

Preporučujemo