Većina pevača koji su postigli značajan uspeh nakon učešća u popularnom šou programu “Zvezde Granda” oseća zahvalnost zbog pružene mogućnosti da pokažu svoj muzički talenat i dodatno ga unaprede.

Međutim, iskustvo Rade Manojlović ukazuje na to da nije uvek sve išlo po planu. Ona i dalje nosi težak teret zbog propuštene prilike da snimi pesmu koja je kasnije postala veliki hit u izvođenju njene koleginice Severine. Konkretno, reč je o numeri “Dobrodošao u klub” koju je tada Saša Popović procenio kao nedovoljno kvalitetnu. U to vreme, Popović je bio glavni autoritet koji je odlučivao o pesmama koje će biti snimljene u okviru projekta “Zvezde Granda”, a među potencijalnim izvođačima se nalazila i Rada. Iako je Rada želela da snimi pomenutu pesmu, Saša je bio protiv toga. Rada je izrazila tugu zbog tog događaja i otkrila da je mesecima nakon toga provela u suzama.

Ipak, posledice ovog događaja nisu bile beznačajne. Nakon ovog incidenta, Popović je počeo da shvata da se dešavaju novi muzički trendovi i da dolazi do bitnih promena u muzičkoj industriji. Stoga je doneo odluku da više neće odlučivati o pesmama za učesnike “Zvezda Granda”, već će im dozvoliti da sami odaberu svoje pesme. Ova promena pravila je imala značajan uticaj na tok takmičenja, a Rada je istakla da je odluka Saše Popovića da im prepusti samostalnost u odabiru pesama bila ključna za njen dalji uspeh.Ova promena pristupa obeležila je prekretnicu u “Zvezdama Granda”, jer je omogućila takmičarima veću kreativnu slobodu u odabiru pesama i izražavanju vlastitog umetničkog identiteta. rada manojlovic 2-min.jpg

Preporučujemo