Tragična smrt Tošeta Proeskog, makedonskog pjevača s velikim brojem obožavatelja, prije šesnaest godina zavila je javnost u tugu. Osim njegovih nezaboravnih pjesama, mediji su pratili i njegovu vezu s Andrijanom Budimir, bivšom rukometašicom, koja je nakon njegove smrti postala glavna tema medijskih nagađanja. Šuškalo se o nesuglasicama između Andrijane i Tošetove obitelji, kao i o osporavanju njihove ljubavne veze od strane menadžera slavnog pjevača.

Nakon tragičnog događaja, Andrijana se povukla iz javnosti, nastojeći izbjeći pozornost medija. Ona je zapravo prošla kroz turbulentan period u svojoj osobnoj povijesti, bježeći tijekom rata u Hrvatskoj devedesetih godina i nastavljajući sportsku karijeru u Srbiji. Njena veza s Tošetom je bila prekinuta zbog obaveza i udaljenosti, ali su kasnije obnovili svoju ljubav i planirali vjenčanje.Tošetova posljednja poruka Andrijani, u kojoj ju je nazvao svojom “jedinom princezom” i izrazio joj duboku ljubav, ostala je kao neizbrisiv trag njihove emotivne veze. Iako je bol izgubitka ostala prisutna, Andrijana je nastavila svoj život. Udala se za ugostitelja Johana iz Skoplja, s kojim je 2013. godine dobila sina Maksima. Osim obiteljskih obaveza, uspješno je krenula u trenerku karijeru, vodeći muški rukometni tim skopskog kluba i postavši prva žena u povijesti koja je trenirala muški tim.

Andrijanina bol zbog gubitka Tošeta nikada nije nestala, no odlučila je nastaviti sa svojim životom. Udala se za Johana, ugostitelja iz Skoplja, i postala majka sina Maksima. Trenutno radi kao trenerica muškog rukometnog tima u skopskom klubu, što je čini prvom ženom koja trenira muški tim u povijesti sporta. Njezin životni put priča je o snazi, ljubavi i ponovnom pronalaženju sreće nakon tragičnog gubitka.

Preporučujemo