Nikolina Pišek je poznata kao jedna od najatraktivnijih voditeljica na našim prostorima. Unatoč tome što je zašla u šezdesete godine, i dalje izgleda mladoliko kao osoba u dvadesetim godinama. Mnogi joj zavide na savršenoj tjelesnoj građi, ali nije došla do nje bez truda. Nikolina često dijeli savjete o svojoj rutini vježbanja i tajnama svog izgleda s obožavateljima koji ju traže za smjernice.

Iako su posljednje dvije godine bile izazovne zbog niza događaja koji su poremetili njezinu uobičajenu rutinu, Nikolina se sada vraća svojoj redovitoj rutini. Iako su njezine prehrambene navike nepravilne, poput nedostatka doručka i konzumiranja malih obroka tijekom dana kada je u žurbi, trudi se održavati zdravu prehranu koja uključuje proteine i povrće. Nikolina također uzima kolagen radi održavanja zdravlja kože.

Njezina tajna zategnute figure uključuje kombinaciju strategija poput izbacivanja ugljikohidrata iz prehrane i povremenog posta. Nikolina također preporučuje adekvatnu hidrataciju za poticanje limfnog sustava. Iako genetika može imati ulogu, Nikolina je godinama posvećena održavanju svoje figure kroz vježbanje i uravnoteženu prehranu. Jedan od njezinih pristupa prehrani uključuje konzumaciju obilnog, ali uravnoteženog obroka, poput tankog omleta punjenog sirom i špinatom, uz prilog salate od cikle, koji je nazvala “Divotica”.

Nikolina je izjavila da su joj “kontrolne traperice” iz srednje škole mjerilo za održavanje figure, bez vaganja. Ona navodi da jede obilno, a nedavno je podijelila recept za lagani i ukusni obrok – tanki omlet punjen sirom i špinatom, s prilogom od salate od cikle, koji je nazvala “Divotica”. Iako genetika može igrati ulogu, Nikolina je godinama posvećena održavanju svoje figure kroz vježbanje i pravilnu prehranu.Iako se ponekad oklizne u uživanju s dobrim društvom, Nikolina se trudi održavati zdrave navike kako bi očuvala svoj atraktivan izgled i vitalnost.

Preporučujemo