Veza između Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića i dalje je predmet razgovora i medijskog pokrića, čak i nakon što je Aleksandra postigla veliki uspjeh u svojoj muzičkoj karijeri, uključujući i rasprodane koncerte. Iako je dobila brojne čestitke i komplimente od uglednih muzičara, njihov odnos ima i svoje kritičare. Aleksandra i Filip su u sretnom braku od 2018. godine i zajedno imaju sina po imenu Aleksandar. Od samog početka njihove romanse, Prijovićeva se lijepo uklopila u Živojinovićevu porodicu i otvoreno govori o svojim pozitivnim iskustvima s njima. Tokom jednog od njenih koncerata u Beogradskoj areni, podijelila je emotivan trenutak s Leopoldom Brenom, gdje su se zagrlili i zaplakali od sreće. Filip Živojinović slučajno je najstariji sin bivšeg jugoslovenskog tenisera Slobodana Bobe Živojinovića.

Iako je Filipov otac poznat tenisač, njegova majka, Zorica Nakić, i njegova teta Iva, nisu poznate javnosti, iako je njegov očuh Lepe Breno svjetski poznata pjevačica. Filip je pohađao Britansku internacionalnu školu u Beogradu nakon osnovne škole, a zatim je stekao diplomu iz psihologije i sportskog menadžmenta na Univerzitetu Rajs u Hjustonu. Unatoč tome što je imao talente za tenis, Filip nije nastavio profesionalnu karijeru u sportu. Umjesto toga, otvorio je restoran u Beogradu i fokusirao se na svoju glazbenu karijeru. Napisao je neke od najpopularnijih pjesama s posljednjeg albuma svoje supruge.

Iako je odrastao kao javna ličnost, Filip Živojinović teži zadržavanju određene privatnosti u svom osobnom životu. Izbjegava medijsku pažnju i rijetko se pojavljuje na društvenim događanjima u glavnom gradu. Njegovi prioriteti su obitelj i posao, i to mu je jasno u toj hijerarhiji. Filip je multitalentirana osoba koja je pokrenula nekoliko poslovnih poduhvata, uključujući restoran u Beogradu, bavio se glazbenom produkcijom i surađivao s Leopoldom Brenom na njenom brendu čarapa. Porodica Živojinović ima blizak i harmoničan odnos, a Brena često podržava Filipovu majku, Zoricu. Filip je posebno blizak sa svojom mlađom sestrom Ivom, koja je kći Zorice iz njenog drugog braka s Riječaninom i košarkašem Nakićem.

Braća i sestre dijele duboku povezanost i često provode vrijeme zajedno, kako u osobnom, tako i u profesionalnom smislu – Iva čak radi kao kostimografkinja na jednom od filmova svog brata. Često se ističe njihova iznenađujuća sličnost u osmijehu i naravi. Kada Filip objavi fotografiju sa sestrom na društvenim mrežama, njen profil bude preplavljen komplimentima i obožavanjem. Iva je izuzetno elegantna i sofisticirana žena, čiji šarm je neodoljiv. Njena izvanredna ljepota i prepoznatljive oči samo su neke od njenih osobina koje je čine izuzetno harizmatičnom i šarmantnom za sve oko sebe.

Preporučujemo