Nažalost, tužna vijest o preminulom legendarnom fudbaleru i treneru Siniši Mihajloviću obavila je čitavu naciju krajem prošle godine. Njegovi naslednici, Virdžinija i Dušan, otputovali su jučer u Beograd zajedno sa svojim naslednikom. Mlađa Mihina ćerka stigla je na beogradski aerodrom u društvu dvogodišnje ćerke Vjolante Voljako i brata Dušana. Sinišin brat Dražen ih je dočekao srdačno i srdačno pozdravio bratovu unuku pre nego što se oprostio od nećaka i nećakinje. Cela porodica je zajedno napustila aerodrom. Pretpostavlja se da je Mihaova majka srdačno dočekala svoju praunuku, budući da je ovo bio prvi put da je Vjolante posetila Srbiju.

Ćerka fudbalske legende Mihe često je od detinjstva posećivala Srbiju, često u društvu svoje braće i ostale dece ovog slavnog sportiste. Porodično okruženje svedoči o njihovom dubokom poštovanju srpske tradicije, otkrivajući Sinišinu skromnost i skromnost uprkos njegovom ogromnom uspehu. Prošlog decembra svet je prisustvovao dostojanstvenoj i impresivnoj sahrani Siniše Mihajlovića, jednog od najvećih fudbalskih šampiona, trenera i strelaca u istoriji.

Iako je dugi niz godina proveo živeći i radeći u Italiji, Siniša Mihajlović se oprostio od njega pojedinci iz celog sveta, uključujući fudbalere i saigrače koji su ga duboko poštovali tokom višedecenijske karijere, kao i njegova porodica. Siniša Mihajlović bio je poznat po hrabrosti i nikada nije izbegavao izazove, suočavajući se neustrašivo s protivničkim igračima. Poštovao se zbog svoje izvanredne sposobnosti da se suoči s njima na terenu, često osiguravajući pobjede u ključnim trenucima utakmica.

 

Osim svoje sportske karijere, Siniša Mihajlović bio je čovek koji je duboko cenio svoje postojanje, posebno svoju porodicu. Tokom svih izazova koje je susreo, njegova supruga Ariana bila je njegova neumorna podrška. Zajedno su odgajali petoro izuzetne dece. Takođe, bio je poznat po svojim humanitarnim naporima koji su dotaknuli mnoge živote. Njegove elegancije i ljubaznosti će se sjećati oni koji su ga poznavali. Bio je strastveni zagovornik pravde, ali i poznat po svojoj iskrenosti i pozitivnom stavu prema životu.

Preporučujemo