Jučer su nasljednici slavnog Siniše Mihajlovića, Dušan i Virginia, zajedno sa svojom kćeri Vjolantom, otputovali u srpsku prijestolnicu. Na aerodromu u Beogradu, Mihin brat ih je dočekao, a posebno srdačno su pozdravili dvogodišnju Vjolantu, Sinišinu unuku, koja je prvi put posjetila Srbiju. Obitelj je zajedno napustila aerodrom, a s obzirom na njihovu prisutnost, možemo pretpostaviti da je Mihajlovićeva majka s nestrpljenjem čekala dolazak svoje praunuke.Sinišina djeca, uključujući i Vjolantu, oduvijek su voljela posjete Srbiji.

 

Njihov dom svjedoči o dubokom poštovanju srpske tradicije, što ukazuje na skromnost i nepretencioznost Siniše Mihajlovića, unatoč njegovom velikom uspjehu. Prošle godine, svijet je prisustvovao svečanoj sahrani ovog legendarnog nogometaša, strijelca i trenera u Italiji, gdje je živio i radio dugi niz godina. Mnogi ljudi iz svih dijelova svijeta, nogometaši i prijatelji, oprostili su se od Mihajlovića i izrazili svoje poštovanje prema njemu.Siniša Mihajlović ostaje upamćen kao nogometaš koji nije posustao pred protivnicima, poznat po svojoj vještini da im prođe kroz noge i postizanju golova u ključnim trenucima.

Također je bio posvećen obitelji i supruzi Arijani, koja mu je pružala neprestanu podršku. Skupa su odgajili petero izvanredne djece. Njegov humanitarni rad bio je također izuzetno važan za njega, a bio je poznat po svojoj strasti za pravdom i istinom. Siniša Mihajlović će ostati u sjećanju kao izuzetna osoba, elegantna u svom ponašanju i poznata po svojoj pozitivnoj i iskrenoj naravi.Siniša Mihajlović će ostati upamćen kao osoba koja je svojim elegantnim ponašanjem ostavila dubok utisak na sve koji su ga poznavali, i kao čovek koji je uvek širio pozitivnu i iskrenu energiju.

Preporučujemo