Verica Rakočević se odavno smatra jednom od najuspešnijih i najlepših žena u Beogradu. Pored svojih poslovnih dostignuća, Verica je posvećena majka troje dece, uključujući ćerke Elenu Karaman i Milenu, kao i sina Milorada.Ćerka Verice Rakočević otvorila porodični album: Ovako je kreatorka izgledala pre 4 decenije

Za razliku od svoje sestre Elene, Milena nije sklonija javnom eksponiranju. Iako povremeno deli slike sa majkom na svom Instagram profilu, često objavljuje i uspomene iz detinjstva koje dočaravaju prelepe trenutke porodične idile i nostalgične jednostavnosti prošlih vremena. Fotografije koje prikazuju Vericu kroz život otkrivaju da je lepota bila deo njenog života u svakoj fazi. Posebno su dirljive slike koje prenose porodičnu ljubav i toplinu, oslikavajući jednostavnost i bezvremensku lepotu.Dok je Elena često prisutna u javnosti i otvoreno deli trenutke sa svojom majkom na svom Instagram profilu, Milena preferira zadržavanje nižeg profila. Ipak, povremeno na svom profilu deli dragocene slike sa svojom majkom i raznim uspomenama koje oživljavaju divne trenutke iz njenog detinjstva.

Verica je svesna sopstvene lepote i u zrelijim godinama, te ne okleva da deli fotografije na kojima je prirodna, bez šminke, fotošopa ili filtera. Njene objave izazivaju brojne komplimente i pozitivne komentare, otkrivajući njenu prirodnu privlačnost i samopouzdanje.Na brojnim fotografijama jasno se vidi da je Verica Rakočević oduvek bila oličenje lepote i elegancije. Posebno se ističu one slike koje prikazuju harmoničnu porodičnu atmosferu i jednostavnost nekih prošlih vremena. Neumorno je obasjana prirodnom lepotom i očigledno je da je lepota pratila svaki korak njenog života. Čak i u ovim zrelim godinama, Verica nema problema s tim da pokaže svoju pravu, neskrivenu lepotu, bez šminke, retuširanja ili filtera. Naravno, ne nedostaje joj ni kiša komplimenata i oduševljenih komentara.

Preporučujemo