Anica Lazić i Lazar Ristovski nedavno su privukli brojne kritike javnosti kada su potvrdili svoju romantičnu vezu. Poseban problem, prema kritičarima, leži u razlici u godinama, budući da glumac ima 71 godinu, dok je njegova izabranica Anica tek nešto starija od 30 godina.Privatne poruke Anice Lazić izašle u javnost: Evo kakav odnos ima sa Ristovskim, istina je jedna

Iako se do sada nisu oglašavali povodom ovih kritika, Anica je odlučila da se suoči s negativnim komentarima i ružnim rečima koje su joj nedavno upućivane preko društvenih mreža. Uz podršku svojih pratioca, podelila je niz privatnih poruka koje su stigle u njen inbox, ističući kako su joj ove poruke pružile podršku i ohrabrenje u ovom izazovnom periodu.

“Ćao, Anice, ljubav sa trideset godina starijim čovekom naučila me je da osećam, volim i ne osuđujem ljude… Samo hrabro, gore glavu, jedan je život!”, napisala je jedna osoba podržavajući njihovu vezu, dok je druga poručila: “Prelepi ste! Takođe sam sa divnim muškarcem koji je stariji od mene četrdeset godina, naravno da mnogi osuđuju, ali kolika je to ljubav koju osećamo, tako da vas razumemo i podržavamo! Ljubav pobeđuje sve! Pozdrav od nas!”

Ove poruke podrške dodatno su ojačale Anicu, a ona je istakla da prave ljubavi zrače i da oni koji osuđuju možda jednostavno nisu imali priliku doživeti takvo iskustvo. Uz podršku svojih pratioca, Anica je odlučila stati na kraj negativnosti koja je okružuje, ističući kako ljubav zaista ne poznaje godine. Ovom gestom Anica želi pokazati da ljubav ne poznaje godine te da je važno slijediti svoje srce unatoč osudama i predrasudama drugih ljudi.Prave ljubavi zrače, to znamo mi koji ih živimo” te “Ljubav pobeđuje sve!” svakako su inspiracija za Anicu i Lazarovu vezu.

Preporučujemo