Nadolazeće suđenje roditeljima dečaka koji je izvršio masovno ubistvo u OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru donosi teške trenutke i bol roditeljima stradalih. Otac maloletnog ubice je uhapšen istog dana, ali je iz pritvora pokušao prenjeti imovinu na drugu osobu. U javnosti je negirao krivicu, što je potvrdila i majka jednog od ubijenih dečaka."ZNAŠ LI DA SI MI UBIO SINA?" Majka ubijenog dečaka u "Ribnikaru" prvi put o saslušanju: Dao mi je odgovor bez trunke EMOCIJE

Majka ubijenog dečaka gostovala je na televiziji K1 i govorila o prvom Memorijalnom takmičenju za mlade kompozitore održanom u Kolarčevoj zadužbini u Beogradu. Tokom intervjua, izrazila je ponos zbog uspešno organizovanog koncerta, koji je bio emotivan i ispunjen suzama, radosti i ponosa među roditeljima. Podelila je svoj lični odnos sa sinom, naglašavajući duboku povezanost i ljubav koju su delili.

Majka je opisala ritual koji je delila s sinom, gde su se pitali “Voliš li ti mene?”, potvrđujući međusobnu neizmernu ljubav. Uzela je to kao priliku da podstakne roditelje da ne štede ljubav prema deci, ukazujući na važnost toga. Takođe je podelila emotivne trenutke koje doživljava kod kuće, otvarajući klavir kako bi oživela uspomene na sina. Osvrnula se na sudski proces, izražavajući zabrinutost zbog hladnoće koju je primetila kod oca maloletnog ubice i želju za pravednošću u društvu.

Ovaj težak period obeležen je tugom i suočavanjem s tragedijom, dok majka stradalog dečaka hrabro deli svoje emocije s javnošću.Pomenula je i optužnicu koja je podignuta protiv oca maloletnog ubice, naglašavajući nelagodu roditelja zbog neopisive hladnoće koju su primetili tokom celog procesa. Majka je izrazila želju za zadovoljenjem pravde i svest da društvo možda još uvek nije u potpunosti svesno težine onoga što se dogodilo.

Preporučujemo