Bivšu učesnicu “Velikog brata”, Tatjanu Jovančević, svi pamtimo kao izuzetno hrabru osobu. U svojoj mladosti, suočena s amputacijom noge, Tatjana se istakla kao izuzetan borac. Međutim, život je još jednom bio surovo izazovan, kada je pre nekoliko godina morala podneti tešku borbu s bolešću i odstranjivanjem dojke. Ipak, uprkos svim životnim iskušenjima, bivša manekenka živi punim plućima.U otvorenoj ispovesti za Kurir, Tatjana je delila svoje iskustvo s bolešću, pričala o učešću u rijalitiju i teškom periodu kroz koji je prošla. Otkrila je najintimnije detalje iz svog života i iznela svoje stavove o prošlim događajima.Na pitanje kako danas posmatra svoje učešće u “Velikom bratu”, Tatjana je izrazila želju za novom prilikom, tvrdeći da tada nije uspela prikazati svoju pravu ličnost. Naglasila je da je privatno veći borac nego što je to možda delovalo u rijalitiju.

Govoreći o bolesti, Tatjana je podsetila na svoje prve zdravstvene izazove koji su se desili 1996. godine kada su joj amputirali nogu. Dodala je da je tokom tog perioda imala podršku dečka, ali je istovremeno izgubila ljubav i brak zbog bolesti. Opisala je emotivne teškoće koje su je pratile tokom tih događaja.Dotakla se i nedavne borbe s rakom dojke, iznoseći intimne trenutke odstranjivanja dojke i suočavanja s dijagnozom. Zahvalila se pobednicima “Velikog brata”, Arsi i Manuelu, na finansijskoj podršci tokom ovog perioda.Tatjana je podelila svoje trenutne životne okolnosti, ističući da kao invalid ne može više raditi, ali je zahvalna na državnom stanu koji je dobila 2012. godine. Ipak, izrazila je želju da može priuštiti sebi još neke stvari za bolji život.

Osvrnula se na svoju prošlost kao modela i izrazila žaljenje što nije nastavila karijeru u tom smislu. Podsetila je na trenutke neprijatnosti koje je doživela, uključujući i fizički napad 2015. godine.Tatjana je delila i traumatično iskustvo kidnapovanja 1989. godine, gde su je nepoznate osobe držale zatvorenu tri meseca pre nego što je uspela pobeći.Govoreći o ljubavnom životu, Tatjana je istakla da je trenutno sama već tri godine, delimično pripisujući neuspehe u ljubavi predrasudama na Balkanu i mešanju roditelja partnera u njene veze.Na kraju, Tatjana je podelila svoje razmišljanje o mladosti, izražavajući kajanje zbog fokusa na lepotu umesto na zdravlje. Sa zahvalnošću za drugu šansu koju je dobila, poručila je mladim ženama da treba staviti zdravlje na prvo mesto.Na pitanje o eventualnom povratku u rijaliti, Tatjana je izrazila želju i navela podršku vlasnika Pink televizije, posebno ističući Željka i Milicu kao osobe koje su mnogo učinile za nju.Tanja Jovančević

Preporučujemo