Marija Šerifović nastupila je na Novu godinu u Zenici i njen koncert je završio ranije nego što je planirano, na veliko razočarenje mnogih prisutnih. Ipak, imala je dobar razlog za otkazivanje koncerta – imao je potpuno smisla.
Marija je nastup u Zenici otvorila pjesmom “Pametna i luda”, a deset minuta prije ponoći na binu je pozvala Hanu i Adija iz Zenice.
Njih dvoje su staru godinu završili sa prosidbom. Adi je pred Marijom zaprosio svoju devojku Hanu, a njen odgovor je oduševio njenog izabranika kao i Mariju i hiljade prisutnih.
Međutim, postoje i neki negativni aspekti njenog nastupa. Denevny Avaz je napisala da je više puta upozoravala određene ljude da prestanu da bacaju petarde na binu.

Međutim, petarde su nastavile da lete prema njoj i muzičarima, zbog čega je Marija skratila nastup za otprilike 15 minuta, što je bilo razočaravajuće za njenu publiku, ali neophodno za bezbednost onih na bini.
Dragi dobronamjernici, prekinućemo ovu situaciju 15 minuta ranije zbog šupak. Siguran sam da neko blizak tom tipu zna ko je ona, pa je pronađi i jebi je, ok? – rekla je Marija.
Pevačica je dodala da “ne može da se izbori sa sobom”, da “radi svoj posao kako treba” i da “ne želi da ima posla sa ludacima”.
Ovo je sada manje važno. Šta želim da kažem? Čast mi je i zadovoljstvo pjevati za sve vas jedan sat i četrdeset pet minuta. Ovo mi se dugo nije desilo. Pretvaraću se da se nije desilo. Sigurna sam da se ni vi nećete ponositi time, ali ostavimo to po strani – rekla je ona.
Poslednja pesma koju je otpevala bila je “Ovo nije ljubav”.

Preporučujemo