Lidija i Predrag Ocokoljić uskoro će proslaviti godišnjicu skladnog braka koji je obilježen dolaskom njihove dece Helene, Viktora, te blizanaca Ilije i Petra. Njihova svadba je privukla znatnu pažnju javnosti, budući da je Lidijina sestra poznata folk zvijezda Ceca Ražnatović. Iako se o Cecinoj svadbi i danas govori, mnogi su se zapitali kako je izgledala Lidijina venčanica i sama ceremonija vjenčanja.Ni blizu Cecinoj proslavi veka: Ovo je jedina fotografija sa svadbe Lidije Ocokoljić, venčanica posebna tema

Njihovo venčanje privuklo je značajnu pažnju medija, a posebno je bila interesantna Lidijina venčanica koju je prvo nosila Ceca na svom vlastitom venčanju. Tradicija se nastavila kada je Bogdana, supruga Veljka Ražnatovića, takođe obukla predivnu haljinu koju joj je darovala svekrva, odnosno Ceca.Mediji su se temeljito bavili njihovim venčanjem, a posebno su isticali Lidijinu venčanicu koju je prvo nosila Ceca na svom vjenčanju. Tradicija se nastavila, pa je i supruga Veljka Ražnatovića Bogdana nosila predivnu haljinu koju joj je tog dana darovala svekrva.

Prema tadašnjim izvještajima medija, Lidija se odlučila vjenčati u haljini svoje sestre. Ceca je na neki način potvrdila da je u pitanju isti odjevni komad, a ne kopija, kada je nakon Veljkovog vjenčanja na Instagramu podijelila fotografije Bogdane u istoj venčanici koju je nosila Lidija.Jedan Instagram profil posvećen Svetlani Ražnatović i njenoj porodici nedavno je objavio nekoliko fotografija iz tadašnje štampe koje su prenijele detalje svadbe Lidije (tada Veličković) i Predraga Ocokoljića. Slavne sestre su u jednom trenutku nosile narodnu nošnju, a prisutni su bili i Cecina kći Anastasija i sin Veljko, koji je bio prava zvijezda večeri.Ova porodična tradicija nastavila se sa kolena na koleno obitelji Ražnatović.

Preporučujemo