Dok se burno razdoblje retrogradnog Merkura polako bliži kraju, astrolozi nas upozoravaju da će njegov utjecaj i dalje ostati u onome što je poznato kao “retrogradna sjena”. Dok se astrološka “oluja” nastavlja, Saturn i Uran se istovremeno nalaze u retrogradnom stanju, a njihov kvadrat dodatno pojačava negativne učinke. S rastućom zabrinutošću oko toga kako se najbolje zaštititi od ovog kozmičkog nemira, numerolozi nude rješenje iz svog područja stručnosti. Preporučuju nošenje sigurnosnog koda u novčaniku, s preporučenim kodom 865 za ovaj tjedan.

Pripadnici numerologije vjeruju da troznamenkasti kod može potencijalno promijeniti energiju u vlastitu korist. Naglašava se da je upisivanje koda plavom tintom optimalno. Kako biste zaštitili svoj dom, preporučuje se postavljanje šifre na određeno mjesto u dnevnoj sobi, koja je zajednički prostor za okupljanje obitelji.Kako biste održali pozitivnu i živahnu atmosferu u svom životnom prostoru, preporučuje se imati zdjelu svježeg voća pri ruci. Također, važno je osigurati da raspored namještaja potiče prirodan protok energije i da se prostor očisti od nepotrebnog nereda. Kako biste privukli bogatstvo i osigurali osobnu sigurnost, možete staviti papir s numerološkim zaštitnim kodom u novčanik i zadržati ga tijekom cijelog tjedna. Nakon toga, papir se može odbaciti u vodu.

 

Astrolozi često upozoravaju pojedince da budu oprezni s financijama, komunikacijom, ugovorima i putovanjima tijekom retrogradnog razdoblja Merkura. Slično tome, stručnjaci za feng shui mogu preporučiti postavljanje zvjezdane figure s 12 krakova kako bi se privukla pozitivna energija. Čak i ako ne vjerujete u astrologiju ili feng shui, isprobavanje nekih od ovih prijedloga može biti korisno.Unatoč tome što se možda ne slažete s astrologijom i feng shuijem, isprobavanje ovih savjeta ne može škoditi i može dodati dodatni element pozitivne energije u vašem životnom prostoru.

Preporučujemo