Ova priča odiše hrabrošću i humorom usprkos teškoj temi. Autorica se suočava s dijagnozom raka na način koji je iznenađujuće pozitivan i iskren. Iako se pribojavao trenutka kada će čuti loše vijesti od liječnika, ona se suočava s tom situacijom na neočekivan način.

Umjesto panike ili tuge, autorica se suočava sa smijehom i zahvalnošću prema svojim prijateljima i medicinskom osoblju. Njezina otvorenost i humorističan pristup čak i najtežim trenucima daju ovoj priči poseban šarm.

Njezina odluka da se posveti liječenju i napiše knjigu o svojim iskustvima pokazuje duboku snagu volje i odlučnost da se suoči s izazovima. Iako se nalazi pred neizvjesnom budućnošću, ona pronalazi radost u malim stvarima i zahvalnost prema ljudima koji je podržavaju.

Ova priča nas podsjeća na važnost smijeha, prijateljstva i zahvalnosti, čak i u najtežim trenucima života.

I to bi bilo to. Ne žalite me. Smrt ili blizina smrti je poseban doživljaj. Opušta. Govori ti što je bitno i poručuje da je život lijep. I jest lijep i kad ti smrt zakuca na vrata.

Neka kuca, još uvijek sam ovdje i uživam u životu kao nikad.

Do čitanja, gledanja, slušanja… Ponovit ću. Dragi moje čitateljice, dragi moji čitatelji. Godinama moj život činite ljepšim, dajete mu smisao, bez pisanja ne mogu živjeti.”

Preporučujemo