Ovo je prilično uzbudljiva priča! Abragh Muhamed doživio je nevjerojatan preokret sudbine kada je pogrešno zaključio da je njegova supruga preminula u strašnoj automobilskoj nesreći. Njegovo iznenađenje dosegnulo je vrhunac kada je slučajno naišao na televizijsku emisiju koja je opisivala cijeli incident.

Unatoč tome što su mu liječnici rekli da je njegova supruga preminula od posljedica nesreće, Abragh nije bio svjestan njezinog preživljavanja. Kada se emisija “Nestala” prikazivala, obitelj je bila šokirana kada je supruga neočekivano nazvala i otkrila da je izgubila kontakt s njim, ostavivši poruku na njihovoj staroj adresi.

Vijest o tome da je Abraghova supruga zapravo živa brzo se proširila među prijateljima, iako program nije bio uključen.

Kasnije je otkriveno da je žena bila odsutna već dvije godine, a fokus istrage okrenuo se prema pronalasku njezine lokacije i razumijevanju razloga za njezin dugotrajni nestanak. Postojala je teorija da je možda doživjela gubitak pamćenja, što je dodatno zaintrigiralo situaciju.

Živeći u šarmantnom alpskom selu Azilal, primila je turobnu dijagnozu od medicinskih stručnjaka nakon nesreće – činilo se da su izgledi za preživljavanje mali, ali težina bolničkih troškova je i dalje bila. Nakon što se nekoliko sati kasnije vratio u svoje prebivalište, susreo ga je poražavajuća vijest o njezinoj preranoj smrti.

Naknadno mu je predan kovčeg u kojem se nalazilo ono za što je vjerovao da je njegova voljena žena, koju je ispratio na vječni počinak.

 

Preporučujemo