Događaj krštenja unuke Jelene Bačić Alimpić na dan Svetog Petka predstavlja značajan i poseban trenutak u životu čitave porodice. Osim što je poznata kao uspješna domaća spisateljica, Jelena se nedavno veselila mnogim razloga za slavlje. Njen sin Marko nedavno se oženio dugogodišnjom djevojkom Antoninom, a par je ubrzo nakon toga saznao da će postati roditelji. Ova sreća je dosegla vrhunac dolaskom predivne djevojčice Mile na početku ove godine, čime je Jelena s radošću proglasila sebe bakom, zahvaljujući Antonini na neizmjerne sreće. Njena radost odražava se i kroz redovno dijeljenje fotografija njenog mezimca na društvenim mrežama, dok djevojčica svakim danom sve više napreduje.Unuka Jelene Bačić Alimpić krštena danas na Svetu Petku: Fotografije sa ceremonije pune emocija

Sveti Petak predstavlja značajan datum u životu obitelji Bačić Alimpić, jer su Marko i Antonina odabrali ovaj dan za sveto krštenje male Mile. Tom prilikom, Jelena je podijelila nekoliko emotivnih fotografija s ceremonije krštenja, uz toplu poruku koja je raznježila mnoge. Kroz tu poruku istaknula je važnost Svete Petke u njihovom obiteljskom životu, naglašavajući da je ova svetiteljka čuvala ne samo Malinog pradjeda i prabaku, već i njih dvije, Jelenu i njenu snahu, kako tijekom poroda, tako i nakon njega.

Sveti Petka je ostala neprestano prisutna u njihovim životima, čuvajući ih i štiteći. Ovaj dan postao je posebno važan i predivan u svakom smislu riječi za cijelu porodicu. U svojoj objavi je naglasila značaj Svete Petke u njihovoj obitelji, napominjući da je ova svetiteljka blagoslovila ne samo Malinog pradjeda i prabaku, već i nju i njenu snahu, kako na porodu, tako i nakon njega. Sveti Petka je zauzela posebno mjesto u njihovim srcima, štiteći ih i pružajući zaštitu kroz sve ove godine.

Preporučujemo