Najnovije filmsko ostvarenje „Nedelja“ uskoro će stići u bioskope, a prvi trejler već je oduševio publiku. Film prati život legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog, čija je priča inspirisana stvarnim događajima. Producentski tim, predvođen Vladanom Anđelkovićem, i scenarista Stefan Bošković, udružili su se kako bi oživeli priču o životu ovog voljenog umetnika, dok je rediteljska palica poverena Nemanji Ćeraniću.Pogledajte prvi trejler za film "Nedelja": Husa preslikan Džej, a evo kako izgledaju Marina Tucaković i žena Nada

Narativ filma prati Džejev životni put od teškog detinjstva na Dorćolu, kroz uspon do vrhunca slave. Ovo ostvarenje istovremeno obuhvata elemente akcije, drame i, naravno, muzike, nudeći publici uvid u bogatu paletu Džejevih životnih iskustava. Poseban fokus stavljen je na ključne momente kao što je susret sa Marinom Tucaković i njenim suprugom Aleksandrom Radulovićem Futom, koji su imali značajan uticaj na Džejevu karijeru i životnu priču.

Film takođe osvetljava odnos između Džeja i njegove bivše supruge Nade, koji je obeležio važan deo njegovog života. Pored toga, prikazuje se i veza sa Džejevim bratom od tetke, kriminalcem poznatim kao Iso Lero ili Džamba, čija je misteriozna smrt godinama intrigirala beogradsko podzemlje.

U filmu ćemo videti zapažene glumačke performanse Huseina Alijevića u ulozi Džeja Ramadanovskog, uz podršku talentovanih Marka Janketića, Stefana Vukića, Alekseja Bjelogrlića, Alena Selimija, Ane Pindović, Zlatana Vidovića, Maše Đorđević, Milice Janevski, Nele Mihajlović i mnogih drugih. Priča o životu ovog legendarnog umetnika privukla je veliku pažnju publike i već se sa nestrpljenjem očekuje premijera filma „Nedelja“.”Nedelja” donosi priču o životu i karijeri jednog od najvoljenijih pevača na ovim prostorima, te donosi uzbudljivu filmsku interpretaciju Džejevog putovanja. Očekuje se da će film privući mnoge ljubitelje muzike i priča inspirisanih stvarnim događajima.

Preporučujemo