Svaka godina rođenja nosi sa sobom svoju posebnu karmu, otkrivajući vaš položaj na duhovnom putu. Evo kako se ta karma manifestuje kroz brojeve:

Osobe rođene pod brojem 1 imaju nemiran duh. Često se prilagođavaju situacijama, ali mogu biti pesimistične. Rijetko mijenjaju svoje stavove i tvrdoglavi su u duši. Skloni su promjenljivom raspoloženju i depresiji. Iako ne vole romantiku, ljubav im je važna. Cijene mir i spokoj te često uživaju u vodenim sportovima ili odmoru na moru.

Osobe s brojem 2 su nježne i nenametljive. Njihove ambicije su skromne, ali su pedantne u detaljima. Dobri su u svom poslu, ali nisu dobri vođe. Najbolje se osjećaju između 45. i 47. godine. U ljubavi su usmjereni na partnera i vođeni emocijama. Umjesto da se fokusiraju na materijalne stvari, teže ka postizanju finansijske stabilnosti. Često se bave odnosima s javnošću, ljudima, prirodom ili poljoprivredom.

Osobe s brojem 3 brzo sazrijevaju, ali zadržavaju mladalačku energiju. Optimistični su, ali tvrdoglavi i netolerantni na promjene. Najbolje se osjećaju između 34. i 38. godine. Fokusiraju se samo na sadašnjost i teško štede novac. Odlični su učitelji, govornici, pisci ili muzičari.

Osobe s brojem 4 su uglavnom pozitivne, ali slabe volje. Dobrog su srca, ali krhke. Najbolje se osjećaju oko 38. godine. Često su privlačni, ali imaju poteškoća u održavanju dugoročnih veza. Pažljivo upravljaju svojim novcem i izbjegavaju dugove. Poželjne karijere uključuju planiranje događaja i odnose s javnošću.

Osobe s brojem 5 imaju dva lica i temperamenta. Oko 42. godine često se suočavaju s teškoćama. Imaju snažan instinkt za preživljavanje i tendenciju da dominiraju u odnosima. Preferiraju liderske uloge i često su vođe.

Osobe s brojem 6 su intuitivne i inovativne. Postavljaju visoke ciljeve i vjeruju u sebe. Najbolje se osjećaju oko 40. godine. Ponekad imaju glavobolje i nedostatak energije. Vole dominirati u vezama, ali mogu biti veoma nježne. Dobri su u trošenju novca i pažljivo upravljaju svojim finansijama. Odgovarajuće karijere uključuju poslove u biznisu, obrazovanju, politici ili religiji.

Osobe s brojem 7 su emotivne i optimistične. Analitične su i vole biti u centru pažnje. Nedostatak istrajnosti otežava im ostvarivanje ciljeva. Vole slobodu i pažljivo biraju partnera. Odgovarajuće karijere uključuju pravo i bankarstvo.

Osobe s brojem 8 su tvrdoglave i samopouzdane. Teško mijenjaju svoje stavove i često ih nameću drugima. Snažne su volje i mudre. Imaju tendenciju da budu uspješne i ovisne o novcu. Traže stabilnost i pouzdanost u poslu.

Osobe s brojem 9 su emotivne i idealistične. Skloni su kritici i često mijenjaju partnere. Vole umjetnost i duhovnost. Odgovarajuće karijere uključuju diplomaciju, glumu i umjetnost.

Preporučujemo