Žika Jakšić, poznati producent i voditelj emisije “Nikad nije kasno”, nedavno je proslavio 60. rođendan i ima mlađeg sina s Dajanom Paunović. Osim toga, ima starijeg sina Andriju, koji se nedavno oženio i sada je najmlađi enolog i stručnjak za vino u Njemačkoj.

Žika je ponosan na svog sina Andriju Jakšića, koji je kao najmlađi enolog u Njemačkoj ne samo zaslužio priznanje, već je za očevu emisiju stvorio vino pod nazivom “Nikad nije kasno”.

Voditeljica cijeni činjenicu da Žikin nasljednik nema interesa za pop glazbu.

Andrija je nekada otvoreno izražavao strah od braka, koji mu je bio prikazivan kao “zatvor”, ali danas u njemu nalazi radost.

Tijekom našeg zajedničkog odmora, koji je trajao mjesec dana, imao sam privilegiju pažljivo promatrati Jehoslavu kako bih utvrdio posjeduje li nestalnu ili introvertnu narav. Odmah sam osjetio naklonost prema njoj i, potaknut odnosom mojih roditelja, smatrao sam prikladnim zaprositi je nakon dvije godine udvaranja. Brojni su pojedinci tvrdili da se brak može usporediti sa robijom, ali je Žikin nasljednik gorljivo izjavio:

“Uživam u ovoj zajednici, donijela je neviđenu radost u moje postojanje.” Nakon intimne ceremonije u Njemačkoj, Andrej i Jehoslava donijeli su životnu odluku da kažu “da” i za nekoliko mjeseci preselili su se u Srbiju.

Na proslavi Žikinog rođendana prisustvovalo je mnogo poznatih osoba, među kojima su Aco Pejović u pratnji supruge Biljane, Saša Matić u pratnji supruge, Snežana Đurišić u pratnji partnera, Boba Živojinović, Ivica Dačić, Neda Ukraden, Željko Samardžić i mnogi drugi. Na rođendanskom slavlju uz svog novog dečka Lazara, debitovala je i talentirana pjevačica Milica Todorović.

 

 

Preporučujemo