Ceca je Anastasiju iznenadila ekstravagantnim bundama, dizajnerskim cipelama i luksuznim torbama, ali malo je znala da postoji neočekivani detalj koji će nadmašiti sve ove materijalne stvari. Ceca je svojoj dragoj podarila ultimativni san svake žene, poklon koji je zaista neprocenjiv po svojoj vrednosti.

 

 

Anastasijino srce je bilo ispunjeno strahopoštovanjem i zahvalnošću kada je shvatila veličinu Cecinog gesta, znajući da će ovaj poklon zauvek imati posebno mesto u njenom srcu. Pevačica Ceca Ražnatović slovi kao izuzetno velikodušna kada je u pitanju obasipanje svojih najmilijih poklonima. U nedavnom iskazivanju svoje naklonosti, učinila je sve više da se Anastasija Gudelj osjeća posebnom poklonivši joj ekstravagantan poklon vrijedan ogromnih 20.000 eura. Prema pisanju lokalnih medija, Cecin odabrani poklon za Anastasiju bio je ništa drugo do luksuzni Rolex sat, što je dodatno dodalo njegovu privlačnost i vrijednost.

 

Ovaj ekstravagantni gest dodatno učvršćuje Cecinu posvećenost da obezbedi sreću i radost svojih najbližih. Poklon koji je Ceci podarila Anastasiji je ona vrsta poklona o kojem mašta bezbroj žena. Opšte je poznato da se Ceci ne plaši razbacivanja kada je u pitanju njeno potomstvo. Još u godinama formiranja, usadila je Veljku i Anastasiju uvjerenje da materijalna dobra blijede u poređenju sa bezgraničnom privrženošću i radošću u porodičnoj zajednici. Međutim, kao i svaki posvećeni roditelj, Ceci sa zadovoljstvom obraduje svoju decu raskošnim poklonima. Ceca je odlučila da iznenadi ćerku za njen 25. rođendan poklonivši joj luksuzni “roleks” sat vredan neverovatnih 20.000 evra.

 

 

 

Ovaj ekstravagantni poklon bio je retkost za Cecu, koja se već duže vreme nije potrošila na tako skupi predmet. Motiv Cecinog velikodušnog gesta bio je isključivo da svojoj voljenoj ćerki donese neizmernu radost na njen poseban dan.

Preporučujemo