Nikolina Kovač i Saša Kapor su poznati bračni par koji se ističe među drugim javnim ličnostima po otvorenom razgovoru o svojim izazovima. Unatoč neslaganjima, nedavno su proslavili desetogodišnjicu braka i podijelili kako su prebrodili brojne teškoće koje su im se našle na putu. Ispitivanja s kojima su se suočili zajedno osnažila su njihovu vezu.Par se vjenčao 2013. godine i dobili su sina Nikolaja. Nikolina je privremeno prekinula svoju muzičku karijeru, ali kad se nakon dvije godine vratila snimanju, njihova obitelj je doživjela tešku saobraćajnu nesreću. U nesreći su sudjelovali Nikolina, Saša i Nikolaj, a automobil je završio u rijeci. Ovo iskustvo, bez sumnje, predstavljalo je značajan izvor stresa, posebno kada je Nikolina bila prisiljena gurnuti Nikolaja kroz prozor zbog rastuće razine vode iznad prozora.

“Kada sam se našao u toj opasnoj situaciji, neko je pružio ruku da mi pomogne. Pozivao sam ih da spasu dijete dok sam sam plivao do obale u haljini. Tada sam shvatio koliko su ljudi maleni i bespomoćni u odnosu na moć prirode i neočekivane događaje. To iskustvo potpuno je promijenilo moj pogled na život. Iako nisam odmah potražio terapiju nakon toga, sada češće pridajem važnost svom mentalnom zdravlju,” podijelila je Nikolina.

U to vrijeme, tražio sam unutarnju snagu. Ovaj događaj me prisilio da preko noći sazrim i postanem odrastao, ali mi je trebalo vremena da pronađem mir u sebi i svom životu. Strah od vožnje mučio me dugo vremena, ali ga je konačno nadvladao. Osjećao sam se nelagodno i kao vozač i kao putnik; uvijek sam bio zabrinut zbog brzine i kočenja. Čak mi je i izlazak iz automobila izazivao nelagodu. Nikolina je navela da je to stanje trajalo oko dvije godine. U tom razdoblju razvila je i strah od letenja. Trenutno Nikolina može s lakoćom voziti automobil i putovati avionom. Ipak, priznaje da i dalje osjeća blagu nelagodu prilikom letenja.

Preporučujemo